Premis i jornades de Respon.cat

Premis i jornades de Respon.cat
Dijous 09/11/2017

Respon.cat, l'organisme que treballa per implicar les empreses i les organitzacions empresarials amb la Responsabilitat Social i promoure, així, un salt qualitatiu i quantitatiu en aquest àmbit a Catalunya, entrega el seus premis 2017. L'acte d'aquesta tercera edició tindrà lloc a la Casa Llotja de Mar i com a novetat d'enguany, s'atorgarà un reconeixement especial a la trajectòria destacada d'una persona pel compromís en la responsabilitat social a Catalunya.

D'altra banda, Respon.cat organitza diverses sessions de treball adreçades als diversos responsables funcionals de les seves empreses membres amb l'objectiu de generar espais perquè els responsables de les diferents àrees puguin compartir eines, experiències i reptes i, en els casos que ho considerin, establir dinàmiques de treball compartit. D'aquesta manera, el proper 16 de novembre es durà a terme la Trobada amb els responsables de Qualitat de les empreses membres i la Trobada amb els responsables de Direcció de persones de les empreses membres.

Finalment, el proper 30 de novembre, Respon.cat i DIRSE, en col·laboració amb Suez, celebraran la jornada 'Què és i què no és RSE. Els dilemes ètics en la funció del dirse' dirigida als directors d'RSE a la seu de Suez a Barcelona. 

Per inscriure's a aquestes trobades, s'ha d'enviar un correu electrònic a l'adreça projectes@respon.cat

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 19/10/2018