Es presenta la 3a edició del Postgrau en Lideratge i Habilitats Directives SER-FER

Es presenta la 3a edició del Postgrau en Lideratge i Habilitats Directives SER-FER
Divendres 24/11/2017
Presentació Postgrau SER FER(dintre)
El passat 23 de novembre, va tenir lloc la presentació de la tercera edició del Postgrau en Lideratge i Habilitats Directives 'SER FER', que imparteixen la Fundació Unió, UCf i la Fundació Universitària del Bages. A l'acte, van intervenir Xavier Baro, director d'Organitzacio i Relacions Laborals de La Unió, i els coordinadors del programa, Àngels Paredes i Pere Pascal, els quals van explicar que l'objectiu d'aquesta formació és dotar els professionals de les eines, habilitats i técniques necessàries per liderar amb una visió estratègica.
 

Aquest postgrau va ser creat a partir de la demanda sorgida a través dels consells de sector, consells tècnics assessors i grups de treball de La Unió i pretén enfortir, potenciar, i afavorir el desenvolupament dels comandaments i responsables de les organitzacions sanitàries, sociosanitàries i socials en relació amb la gestió de persones i col·laboradors a les organitzacions. Així, el programa, que s'estructura en 6 mòduls i 20 sessions presencials, incorpora aspectes com: lideratge des de la visió estratègica, autolideratge, lideratge i gestió d'equips d´alt rendiment, habilitats i tècniques com la comunicació efectiva, productivitat personal, negociació positiva, gestió i prevenció de conflictes, establiment d'objectius, anàlisi de problemes, presa de decisions, gestió d´indicadors clau, etc. Igualment, incideix en aspectes ètics, de transparència, de compromís i de valors que tot directiu ha de tenir.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 14/12/2018