S'amplia el termini de presentació d'experiències per a la Jornada sobre Atenció Multidisciplinària

S'amplia el termini de presentació d'experiències per a la Jornada sobre Atenció Multidisciplinària
Diumenge 08/10/2017

S'amplia el termini per presentar experiències per a la Jornada sobre Atenció Multidisciplinària. Experiències Professionals, que organitza el Cercle de Salut i la Societat Catalana de Gestió Sanitària. La data de la trobada encara està pendent de confirmar. L'acte estarà obert a tots els professionals de l'àmbit dels serveis de salut i socials i es basarà en la participació directa d'equips professionals multidisciplinaris que treballen per donar una atenció centrada en les necessitats de les persones i que volen donar a conèixer les seves experiències en forma de comunicacions.

Les experiències poden referir-se tant a equips multidisciplinaris dins d'una mateixa organització (amb professionals de diferents disciplines o especialitats) centrats en l'atenció a determinats problemes de salut, condicions o tipus de pacients, com a equips multicèntrics col·laboratius entre diferents àmbits assistencials per tal de donar una millor resposta a les necessitats de la població.

Les propostes de comunicacions es poden trametre a través d'un formulari elaborat per ambdues entitats organitzadores. 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 21/11/2018