El 15 de març, VII Jornada d'Innovació en Atenció Primària: Atenció Domiciliària

El 15 de març, VII Jornada d'Innovació en Atenció Primària: Atenció Domiciliària
Dijous 01/03/2018

El proper 15 de març, La Unió i el CSC organitzen la VII Jornada d'Innovació en Atenció Primària, que en aquesta ocasió, tindrà com a lema 'Reptes i Oportunitats de l'atenció domiciliària' i es celebrarà al Col·legi Major Sant Jordi de Barcelona. Aquesta trobada, que va tenir lloc per primera vegada l'any 2006, s'ha convertit en un espai de referència per acollir i fer conèixer tota l'activitat d'innovació que es fa en l'àmbit d'atenció primària, molt rellevant al territori. 

Les millors comunicacions i els pòsters més destacats seran reconeguts amb una dotació econòmica. En l'apartat de comunicacions, el primer premi a la Innovació en Atenció Primària rebrà un premi de 2.000€, mentre que al segon premi li correspndrà una beca del màster GESAPH en Gestió Integral de Serveis d'Atenció Primària, Socials i Hospitalaris de la UB. En amdós casos, els autors dels treballs guardonats presentaran els resultats del projecte o experiència a la següent edició de la Jornada d'Innovació d'Atenció Primària. Pel que fa als pòsters, es concedirà un premi de 1.000 euros.

La convocatòria està oberta a tots els professionals de l'àmbit sanitari i social de Catalunya. Per ampliar la informació, podeu consultar les bases de la convocatòria i el programa de la sessió. A part de la presentació de treballs, està oberta també la inscripció a l'acte. Tots aquells que estiguin interessats en assistir-hi, poden accedir a la inscripció on-line.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 14/12/2018