La Fundació Unió entrega el premi a l’excel·lència del pla de qualitat en atenció sociosanitària i dependència a l’H. Sagrat Cor de Germanes Hospitalàries

La Fundació Unió entrega el premi a l’excel·lència del pla de qualitat en atenció sociosanitària i dependència a l’H. Sagrat Cor de Germanes Hospitalàries
Dijous 03/01/2019
Entrega Premi Fundació Unió Catalana d'Hospitals
La Fundació Unió Catalana d'Hospitals va entregar el 9 de gener el Premi Fundació Unió Catalana d'Hospitals a l'excel·lència del pla de qualitat en atenció sociosanitària i a les persones amb dependència, en el marc dels Premis Avedis Donabedian a la Qualitat 2019. El guardó, que fa anys que està patrocinat per la Fundació Unió, s'ha concedit en aquesta edició a l'Hospital Sagrat Cor de Martorell, centre que pertany a la congregació de Germanes Hospitalàries.

Aquest any, també hi ha una altra entitat associada a La Unió que ha estat premiada amb un dels premis de la Fundació Avedis Donabedian. Es la Fundació Sanitària Mollet, que ha rebut el Premi Lundbeck Espanya a l'excel·lència del pla de qualitat en salut mental i addiccions.

Durant l'acte, també es va fer entrega de les reacreditacions de la Joint Comission International, que reconeix la qualitat i excel·lència assistencial dels centres sanitaris a nivell mundial. En aquest sentit, l'Institut Guttmann, entitat associada a La Unió, va recollir la seva quarta certificació.

Podeu consultar el llistat amb tots els premis Avedis Dnabedian per ampliar la informació.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 23/04/2024