El tractament de dades personals en el marc dels estudis de recerca centra la darrera Sessió del Codi Tipus

El tractament de dades personals en el marc dels estudis de recerca centra la darrera Sessió del Codi Tipus
Diumenge 17/02/2019
19022019SessióCodiTipus
El passat dimarts, La Unió va celebrar una nova Sessió del Codi Tipus, que en aquesta ocasió, s'ha centrat en el tractament de dades personals en el marc dels estudis de recerca que la nova normativa, la Llei Orgànica de Protecció de Dades i Garantia de Drets Digitals i el RGPD han modificat respecte la normativa anterior. La trobada ha reunit més de 90 professionals (DPD, responsables de protecció de dades, responsables de recerca, membres de comitès d'ètica d'investigació i investigadors) de les entitats adherides al Codi Tipus, per plantejar recomanacions i bones pràctiques en l'àmbit de la recerca. 
 

Des del Codi Tipus de La Unió se segueixen potenciant accions de suport i acompanyament per a les entitats adherides. Així, el 5 de març, es celebrarà la Sessió de Petit Format del Codi Tipus dirigida, especialment, a les entitats adherides al Codi Tipus de l'àmbit Grans Corporacions i Grans Hospitals.

Els interessants en tenir més informació sobre el Codi Tipus poden contactar amb Vanessa Massó.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 12/08/2020