Un centenar de DPD assisteixen a la Sessió del Codi Tipus

Un centenar de DPD assisteixen a la Sessió del Codi Tipus
Diumenge 03/02/2019
04022019_Sessió Codi Tipus DPDs (2)
Un centenar de professionals responsables de la Protecció de Dades de les entitats adherides a La Unió van assistir, el 5 de febrer, a la Sessió del Codi Tipus que es va celebrar amb l'objectiu de resoldre els dubtes que sorgeixen del nou marc normatiu i plantejar recomanacions i bones pràctiques en l'àmbit dels recursos humans. En la trobada, van participar els DPD o responsables de protecció de dades i professionals de recursos humans.
 

Des del Codi Tipus de La Unió se segueixen potenciant accions de suport i acompanyament per a les entitats adherides. En l'àmbit de la recerca, es plantegen dubtes, criteris i noves pràctiques amb l'aplicació del reglament i la nova normativa de protecció de dades, és per això que en la propera sessió, que tindrà lloc el 19 de febrer, es tractaran aquestes qüestions.

D'altra banda, el 5 de març, es celebrarà la Sessió de Petit Format del Codi Tipus dirigida, especialment, a les entitats adherides al Codi Tipus de l'àmbit Grans Corporacions i Grans Hospitals.

Els interessants en assistir a aquestes sessions poden posar-se en contacte amb Vanessa Massó.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 25/02/2020