Sessió Tècnica del Fòrum d'Associats Col·laboradors 'Tecnologies del llenguatge i cognitives aplicades a la Sanitat'

Sessió Tècnica del Fòrum d'Associats Col·laboradors 'Tecnologies del llenguatge i cognitives aplicades a la Sanitat'
Dissabte 20/01/2018

La Unió, conjuntament amb Informàtica El Corte Inglés (IECISA) -associat col·laborador de l'Entitat-, organitza el proper 5 de febrer la Sessió Tècnica del Fòrum d'Associats Col·laboradors 'Tecnologies del llenguatge i cognitives aplicades a la Sanitat'. En la trobada, els representants de IECISA i Vicomtech explicaran la utilització del Processament de Llenguatge Natural (PLN) de forma automàtica sobre documentació mèdica estructurada i no estructurada per generar coneixement i donar suport al professional sanitari. Així, es tractaran les darreres tendències del PLN a l'àmbit mèdic i es farà una demostració del seu funcionament i es parlarà dels assitentes virtuals Chatbots per a pacients i professionals sanitaris.

La sessió està adreçada als CEO's, consultors funcionals i tècnics dels departaments de sistemes d'informació, així com a tots aquells professionals que tinguin interès i/o gestionin projectes en aquest àmbit, tant en entitats sanitàries com socials.

La inscripció a l'acte és gratuïta i ja és oberta. 

Els detalls de la jornada es troben al document adjunt.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 19/10/2018