Set associats a La Unió, reconeguts amb els TOP 20

Set associats a La Unió, reconeguts amb els TOP 20
Divendres 24/11/2017

Set entitats associades a La Unió es troben entre els centres reconeguts amb els Premis Top 20, que entrega anualment IASIST, empresa de serveis professionals a proveïdors de serveis sanitaris. Aquests guardons reconeixen la tasca realitzada pels hospitals de tota Espanya en diferents àrees. Així, els premis a la trajectòria 2010-2015 en Gestió Hospitalària Global han recaigut sobre el Consorci Sanitari de l'Anoia, la Fundació de la Gestió Sanitària de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, la Fundació Sanitària de Mollet, l'Hospital Comarcal de Pallars i l'Hospital Comarcal Sant Bernabé, entre d'altres. Igualment, s'ha destacat la feina duta a terme durant el mateix període de temps en algun àmbit concret. En aquest cas, la Fundació Sanitària de Mollet també ha destacat en l'Àrea de Musculesquelètic, mentre que el Consorci Sanitàri de l'Anoia i la Fundació de la Gestió Sanitària de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau també ho han fet en l'àrea que treballa el sistema nerviós i en la de la Dona, respectivament. Així mateix, l'Agrupació Sanitària Sant Joan de Déu-Hospital Clínic de Barcelona i la Fundació Assistencial Mútua Terrassa han estat dos dels quatre centres premiats en la categoria TOP Especial.

L'acte d'entrega dels premis va tenir lloc el passat 22 de novembre al Centre d'Art Reina Sofia de Madrid i va comptar amb la presència de nombroses autoritats de l'àmbit sanitari, entre les quals hi havia Iván Planas, Gerent de Serveis Assistencials del Servei Català de la Salut. L'entrega dels guardons a totes les entitats guanyadores es va realitzar en el marc de la 18ª Conferència d'Hospitals TOP 20, que va comptar amb altres dos blocs: Avaluació Poblacional i Avaluació d'Hospitals.  

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 14/12/2018