Taules de conversió a CIM-10-MC/SCP

Taules de conversió a CIM-10-MC/SCP
Diumenge 08/10/2017

La Unió dóna a conèixer la carta del CatSalut en la que es facilita la primera versió de les Taules de conversió a la CIM-10/SCP. Aquest document és de treball i està obert a aportacions i correccions. En ell, hi ha l'enllaç a la documentació i referències que es van publicant i per accedir a les taules de conversió podeu anar directament a l'apartat de Recursos de suport.

Per qualsevol aportació, consideracions i preguntes que es vulguin fer, els interessats s'han de posar en contacte mitjançant l'adreça de correu electrònic: novaCIM@catsalut.cat o amb Josep Fusté.

La Unió ha fet arribar aquesta carta als membres dels consells de sector d'atenció primària, d'atenció especialitzada d'aguts i de salut mental, i els ha demanat que es faci arribar aquesta informació a tots els professionals als quals es consideri que els pot interessar. La utilització d'aquestes taules de conversió serà fonamental per lliurar la informació amb la nova codificació de l'activitat a partir de l'1 de gener de 2018.

El document adjunt reprodueix la carta íntegra del CatSalut.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 21/11/2018