Tornen els tallers de l'Update Directiu d'UCf

Tornen els tallers de l'Update Directiu d'UCf
Diumenge 16/09/2018

El proper 3 d'octubre, UCf reprèn els tallers de l'Update Directiu, pensat per donar resposta als reptes i a les inquietuds actuals del sector contemplant alhora les diferents dimensions del rol directiu. Els cursos que s'iniciaran al llarg de les properes setmanes són: Networking i comunicació digital, Gestió estratègica del compromís, La importància de la corporalitat en la direcció de persones, Management 2020: com dirigir a la propera dècada

D'altra banda, també estan programades diferents formacions de l'Update en Fragilitat i Complexitat (25 d'octubre, Intervencions de valor a l'hospital i 22 de novembre, Transició i atenció al domicili), Update sobre Serveis Generals (25 d'octubre, Infraestructures en centres sanitaris), Update per Treball Social Sanitari (26 d'octubre, Persones amb discapacitat. Valoració i accés als recursos).

Finalment, UCf posa en marxa el curs Performance learning paths: Millora les teves competències professionals i diversos Codis d'Activació: Codi PPT (3 d'octubre), Codi Risc Suïcidi (del 9 al 24 d'octubre) i Codi Sèpsia (7 de novembre).

Totes les inscripcions són obertes.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 17/05/2024