UCf dona a conèixer els updates, cursos programats i d'accés obert 'on-line' per a aquest 2018

UCf dona a conèixer els updates, cursos programats i d'accés obert 'on-line' per a aquest 2018
Diumenge 04/02/2018

UCf organitza la primera edició de l'Update Economicofinancer, un itinerari formatiu diferenciador i atractiu adreçat als professionals de l'àmbit economicofinancer vinculats a una organització sanitària o social o que vulguin desenvolupar la seva carrera en aquest sector i desitgin actualitzar els seus coneixements per millorar el seu desenvolupament professional.

D'altra banda, UCF i el Parc Sanitari Pere Virgili, conjuntament, han posat en marxa la quarta edició de l'Update en Fragilitat i Complexitat. Aquesta formació vol apostar per la fragilitat i complexitat, dues condicions tranversals que interessen tant a l'atenció primària com a l'àmbit hospitalari, amb la intenció de fer-les visibles i donar als professionals de diferents àmbits i disciplines espais de reflexió i eines pràctiques que puguin ser útils per al seu treball.

Finalment, UCf ha donat a conèixer els cursos programats i d'accés obert que organitza per aquest 2018 en l'àmbit de la formació on-line. Els primers són formacions amb un calendari fixat dins el període febrer - juliol per impartir a les entitats i per un grup mínim de persones. Es tracta de cursos en els quals els interessats es poden inscriure de forma individual, tot i que també s'ofereix el format corporatiu.

Els cursos d'accés obert, per la seva banda, són autoformatius i s'han posat en marxa aquest any responent a la necessitat formativa del sector de salut i social. L'interessat pot matricular-se en qualsevol d'ells perquè la inscrpció ja és oberta i dur-lo a terme en qualsevol moment des del 15 de gener fins al 15 juliol.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 14/12/2018