UCf organitza nous cursos de formació

UCf organitza nous cursos de formació
Diumenge 18/02/2018
logo ucf
UCf organitza nous cursos de formació dins la seva línia 'De l'atenció al client a l'atenció integrada centrada en la persona'. Aquests cursos són:
  • Codis d'activació: Processos d'identificació i d'activació. Es tracta d'una formació especialitzada per a les pràctiques segures en cadascún dels codis definits en el Pla Salut 2016-2020 i és que la definició dels diferents codis IAM, Ictus, PTT, Sèpsia i Suïcidi cerca l'estandardització de l'atenció d'aquestes patologies urgents, amb l'objectiu d'assolir la major eficiència amb els recursos disponibles del territori.
  • Ecologia Emocional en el sector sociosanitari. Cada vegada, resulta més necessari ajudar als professionals de la salut a crèixer, reforçant les seves capacitats per gestionar les emocions caòtiques que els connecten amb el dolor i que poden ser fonts de desequilibri i estrès si no són canalitzades adaptativament. En aquest curs, se'ls proporcionen les eines perquè estiguin en les millors condicions per poder oferir una atenció excel·lent a les persones que es troben en un difícil paisatge emocional.
  • Introducció a l'ètica aplicada en intervenció social i sanitària. La promoció del model d'atenció centrat en la persona genera reflexió i debat en la pràctica quotidiana dels centres residencials i sociosanitaris. Per això, aquest curs sensibilitza i forma als professionals del sector en totes aquelles situacions relatives a l'àmbit de l'ètica dins de l'organització, amb l'objectiu de garantir el respecte, el benestar i la dignitat dels usuaris.
  • Atenció infermera a l'infant. A partir de l'experiència de l'equip d'infermeres del servei de pediatria de l'EAP Can Bou de CASAP, aquest curs ofereix les eines i competències necessàries per a l'equip d'infermeria per poder fer un abordatge autònom dirigit a la població infantil, que inclou la promoció, la prevenció, les cures i la detecció precoç de possibles alteracions de salut.

Les inscripcions per a les diferents formacions ja es poden dur a terme.

D'altra banda, a partir del proper 27 de febrer i fons el 20 de març, UCf impartirà Cursos Online Avançats en Qualitat i Seguretat de Pacients en els diferents àmbits assistencials. Aquests, com a continuïtat de la formació impulsada l'any 2015 (en la que van participar més de 37.000 professionals del conjunt del sector), volen incidir en les pràctiques segures en cadascun d'aquests àmbits. La inscripció és oberta.

Finalment, UCf està preparant una formació específica sobre Protecció de dades personals en el sector sanitari i social, amb l'objectiu de formar i donar resposta als professionals sobre el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell relatiu a la protecció de les persones físiques en allò que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades que entra en vigor el proper mes de maig i suposarà un replantejament i actualització de la normativa de protecció de dades. Properament es donarà més informació sobre aquesta formació.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 14/12/2018