UCf presenta la seva oferta formativa centrada en la innovació tecnològica

UCf presenta la seva oferta formativa centrada en la innovació tecnològica
Dijous 01/03/2018

UCf disposa d'un programa formatiu en el que la innovació és el tema central. En aquest sentit, organitza la setena edició de l'Update Directiu, en el que s'ofereixen seminaris i itineraris que ajuden els directius de les organitzacions sanitàries, sociosanitàries i socials a actualitzar i adaptar-se als nous contextos del sector i del món del treball, reflexionar sobre la pròpia actuació directiva, analitzar les tendències de futur per poder completar la pròpia visió estratègica, enfortir els equips de treball a partir de millorar les habilitats directives i de lideratge, i orientar els esforços cap a la millora de l'eficàcia i de l'eficiència en la gestió, impulsant la qualitat assistencial.

D'altra banda, el curs Projectes d'Innovació i Tecnologia al Sistema de Salut és una formació dirigida als equips de professionals (especialment metges i infermeres, entre d'altres) que volen desenvolupar un projecte d'innovació, ja que els facilita la formació, l'acompanyament, els coneixements i les competències que necessiten alhora de desenvolupar el projecte.

L'objectiu és poder aplicar tècniques de creativitat en un context que combina les disciplines de tecnologia, disseny i gestió, amb el coneixement d'àmbits de la salut, treballar en equip amb estratègies de co-creació i disseny participatiu, i analitzar casos reals d'èxit en innovació en entorns de salut.

UCf també ofereix el curs Ús de les xarxes socials per a professionals de la salut, mitjançant el qual es donaran a conèixer les dinàmiques i els llenguatges que predominen en aquest nou canal de comunicació, per tal de poder treure'ls-hi partit i millorar els serveis que es presten i la relació amb els pacients.

Finalment, ja està disponible el programa formatiu on-line d'aquest primer semestre del 2018 i els cursos d'accés obert.

Les inscripcions són obertes.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 18/12/2018