S’obre el període de presentació d’experiències per a la VII Jornada d’Innovacions Infermeres de La Unió

S’obre el període de presentació d’experiències per a la VII Jornada d’Innovacions Infermeres de La Unió
Diumenge 24/09/2017

Des de l'any 2009, La Unió organitza la Jornada d'Innovacions Infermeres amb l'objectiu de conèixer les experiències innovadores que realitzen les infermeres a tot Catalunya. La setena edició, que tindrà per títol 'Transformant les idees en accions', es celebrarà el proper 22 de novembre.

La jornada comptarà amb un conferenciant, i enguany, hi haurà dues taules on s'exposaran les 8 experiències innovadores finalistes, prèviament seleccionades pel Comitè Científic, que optaran als premis que s'atorguaran aquest any i que consistiran en una aportació en metàl·lic de 400 €, el primer premi, i 200€, el segon.

Des de La Unió, es vol animar a tots els professionals de l'àmbit de la infermeria a participar en la jornada aportant les seves experiències innovadores. Aquestes han de seguir les indicacions de les bases de presentació i, com en d'altres edicions, s'acceptaran els treballs que contribueixin a mostrar la innovació infermera en tots els àmbits professionals on intervé perquè el que es pretén és compartir el que es fa.

Les bases de presentació d'experiències es poden consultar en el document adjunt.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 14/12/2018