(Copia 08/03/2021 05:23:09)

(Copia 08/03/2021 05:23:09)

Espai de serveis

Convocatòries empresarials d'ajuts i finançament

Noves convocatòries i noticies relacionades (actualitzat 4 de maig de 2023):

 • S'ha publicat RESOLUCIÓ EMT/1471/2023, de 27 d'abril, per la qual s'aproven les bases reguladores de la línia start-up capital coinversió.

 

Convocatòries actives i notícies relacionades:

 • S'ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona  de les bases relatives a iniciatives innovadores d'emprenedoria social tecnològica per a la concessió de subvencions relacionades amb la selecció d'iniciatives innovadores d'emprenedoria social tecnològica, adreçades a generar teixit econòmic amb capacitat d'innovació.
 • S'ha publicat la RESOLUCIÓ DSO/1401/2023, de 24 d'abril, per la qual s'obre la convocatòria ordinària per a la concessió de subvencions de projectes i activitats a entitats de l'àmbit de polítiques socials del Departament de Drets Socials per a l'exercici 2023 . El termini de presentació del formulari de sol·licitud, junt amb els annexos corresponents que l'acompanyen, comença a les 9.00 hores del primer dia hàbil següent al de la publicació de la convocatòria i finalitza a les 15.00 hores del vintè dia hàbil.
 • El Departament de Drets Socials ha aprovat la Resolució DSO/1361/2023, de 15 d'abril, que modifica i amplia l'import màxim de la Resolució DSO/2055/2022, de 28 de juny, per la qual s'obre la convocatòria de subvencions en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència, finançat pels fons Next Generation, en règim de concurrència pública competitiva, corresponents a les línies 1 a la 5.
 • Oberta la convocatòria d'ajuts de suport a agrupacions empresarials innovadores de foment de la competitivitat de les Pimes. Termini: 20 dies hàbils (publicada el 15 d'abril de 2023)
 • Aprovada la convocatòria 2023 dels ajuts a projectes ‘Europa Excel·lència'. El termini de presentació de sol·licituds s'iniciarà el 28 d'abril i finalitzarà el 17 de maig de 2023 a les 14:00 h.
 • Convocatòria de 4 temes per tal de millorar la capacitat dels proveïdors d'assistència sanitària per abordar i gestionar malalties, reduir-ne la càrrega i millorar la seguretat dels pacients. Els temes donaran suport a una millor comprensió de les malalties, millors metodologies i diagnòstics, intervencions efectives, tecnologies sanitàries innovadores i teràpies avançades. Data límit propostes inicials: 19/09/2023 . Data límit propostes finals: 11/04/2024 
 • Oberts dos temes Horizon Europe per donar suport als ciutadans de totes les edats per mantenir-se saludables en una societat cada vegada més digital i canviant. Els temes són: Cap a un suport holístic a les prestacions de salut i atenció als infants i adolescents en una societat cada cop més digital i la prevenció personalitzada de malalties no transmissibles: abordant àrees de necessitats no satisfetes mitjançant múltiples fonts de dades. Data límit propostes inicials: 19/09/2023. Data límit propostes finals: 11/04/2024 
 • Presenta les teves solucions a l'Open Innovation Challenge organitzat per ACCIOamb l'objectiu de trobar solucions innovadores als seus reptes. Les trobades presencials tindran lloc el 17 de maig en el marc del Health Revolution Congress, el congrés europeu més gran en salut digital, on startups globals i grups d'interès uneixen forces. Inscripcions fins al 23 de maig
 • S'ha publicat la convocatòria de twinnings de Procure4Health per agermanaments en el camp de compra d'innovació en salut. Els agermanaments tenen com a objectiu transferir coneixement i experiència al voltant de l'ús d'un producte o servei, procés o metodologia, estratègia o model de negoci de contractació. Data límit: 31/05/2023 
 • S'ha publicat la RESOLUCIÓ EMT/1092/2023, de 29 de març, per la qual s'obre la convocatòria per a l'any 2023 de la línia de subvencions start-up capital per a empreses tecnològiques emergents (ref. BDNS 685301). El termini de presentació de sol·licituds serà de 21 dies naturals des de la publicació de l'extracte al BOE (publicat el 31 de març de 2023). 
 • El Govern destinarà 400 M€ provinents dels fons Next Generation a projectes d'ajuda als col·lectius més vulnerables per r reforçar, transformar i impulsar el conjunt dels serveis socials. Bona part dels ajuts, que es resoldran a principis de maig, serveixen també per tirar endavant projectes propis del Govern i també per impulsar iniciatives d'entitats socials a través de subvencions. 
 • S'ha publicat la convocatòria Horizon Europe per donar suport a l'accés d'atenció sanitària per als grups més vulnerables. Les activitats finançades tenen com a objectiu desenvolupar solucions innovadores que millorin la governança i que contribueixen a garantir l'accés a una atenció sanitària innovadora, sostenible i de qualitat. Data límit propostes inicials: 18/09/2023.Data límit propostes finals: 11/04/2024
 • S'ha publicat la convocatòria Horizon Europe per tal de fer evident el paper de la contaminació ambiental en les malalties no transmissibles: contaminació de l'aire, el soroll, la llum i residus perillosos. Data límit propostes inicials: 19/09/2023.Data límit propostes finals: 11/04/2024.
 • S'ha publicat la RESOLUCIÓ EMT/1050/2023, de 28 de març, per la qual s'aproven les bases reguladores de la línia de subvencions a projectes d'R+D liderats per una empresa catalana, que tinguin com a objecte el progrés de la tecnologia.
 • S'ha publicat al BOE la  de la Secretaría de Estado para la Agenda 2030, del 29 de marzo de 2023, por la que se convocan subvenciones para la realización de actividades relacionadas con la promoción e implementación de la Agenda 2030 para el Desarrollo Sostenible en España.
 • L'Institut de Salut Carlos III ha publicat la Resolució de 17 de març de 2023 que aprova la convocatòria 2023 de concessió de subvencions de l'Acció Estratègica en Salut 2021-2023, en el marc del Component 17 “Reforma institucional i enfortiment de les capacitats del sistema nacional de ciència, tecnologia i innovació” del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat amb fons europeus NGEU. Entre les actuacions s'inclouen la contractació, formació i mobilitat dels investigadors i el desenvolupament de projectes d'R+D+I en Salut que afavoreixin la transferència de coneixement al SNS. La primera convocatòria obre el dia 28 de març i la darrera finalitzarà el dia 14 de novembre de 2023. Podeu consultar els terminis i altres informacions al següent link.
 • S'ha publicat la RESOLUCIÓ REU/917/2023, de 14 de març, per la qual s'amplia la dotació pressupostària de la convocatòria per a la concessió de subvencions públiques destinades al finançament del Programa Investigo, de contractació de persones joves demandants d'ocupació en la realització d'iniciatives de recerca i innovació, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència –finançat per la Unió Europea– NGEU
 • El dijous 9 de març es va celebrar la jornada “Construint amb Europa la Catalunya del futur”, on es van presentar les novetats dels programes operatius fins al 2027 del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER)i el Fons Social Europeu Plus (FSE+), entre d'altres. Podeu consultar les presentacions i el vídeo de la jornada al següent enllaç.
 • S'obre convocatòria en el marc del projecte South3E per desenvolupar solucions tecnològiques disruptives per desbloquejar el potencial d'innovació de la tecnologia profunda orientada, entre d'altres a l'àmbit de la salut.   El projecte té com a objectiu accelerar projectes i solucions provinents d'equips de recerca, startups i pimes, que poden afectar positivament el desenvolupament social i el creixement econòmic per a un futur més sostenible.  Data límit: 15/05/2023 
 • L' Associació Europea per a la Transformació dels Sistemes Sanitaris i Assistencials (THCS), finançada pel programa de recerca Horizon Europe, començarà la seva primera convocatòria transnacional conjunta per propostes ‘La salut del futur' per contribuir a la transició cap a sistemes sanitaris més sostenibles, eficients, resilients, ètics, d'alta qualitat i accessibles centrats en la persona.  Els socis poden incloure universitats, organitzacions de recerca, proveïdors d'assistència sanitària, organitzacions d'usuaris i empreses comercials.  Data límit: 23/05/2023 
 • El Consell Metropolità de l'Àrea Metropolitana de Barcelona ha acordat aprovar les bases generals reguladores per a la concessió de subvencions relacionades amb la selecció d'iniciatives innovadores d'emprenedoria social tecnològica. Les candidatures podran estar relacionades amb tres àrees de projectes: Pràctiques d'innovació social, solucions smart en l'àmbit tecnològic, ambiental, de la salut i qualitat de vida o tendències tecnològiques emergents en economia circular.
 • S'amplien els terminis de presentació de sol·licituds dels tres segments del Programa Kit Digital fins el 31 de desembre de 2024 a les 11:00 h.
 • El Ministeri d'Industria, Comerç i turisme ha obert el termini de presentació dels ajusts a petites i mitjanes empreses dins el Programa de suport als Digital Innovation Hubs, en el marc del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia. El termini de presentació finalitza el 30/09/2025. 
 • S'ha publicat el calendari de properes convocatòries previstes del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència pels mesos de gener a juny de 2023.
 • El Departament d'Economia i Hisenda posa en marxa el Programa Operatiu del fons FEDER de Catalunya 2021-2027. Podeu consultar el programa de treball per Salut 2023-2024 al següent link
 • El Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital ha llançat la convocatòria d'ajuts a pimes pera la contractació de professionals de la Transformació Digital -Programa Agents del Canvi; amb una dotació pressupostària de 121 M€. El període de sol·licituds finalitza el 25/07/2023.
 • S' obre la Convocatòria de beques Consell Europeu de Recerca (ERC) Advanced Grants 2023. Les Advanced Grants de l'ERC estan dissenyades per donar suport als investigadors principals excel·lents en l'etapa de carrera en què ja són líders de recerca establerts amb una trajectòria reconeguda d'assoliments de recerca. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 23/05/2023 

 

gq8lk
gq8lr
gq8vh
grxwi

Plan de recuperación para Europa

 

Plan de Recuperación Transformación y Resiliencia

 

PERTE para la salud de vanguardia

 

PERTE de economía social y de los cuidados

 

gq8ly
gq8vi
gq8vk
gq8mm

Next Generation Catalunya

 

Innovació, recerca i salut

 

Drets socials

 

Cercador d'ajuts i serveis per a l'empresa d'ACCIÓ

 

 

innovar x transformar

Descarrega't el fulletó

 • Identificació d'oportunitats
 • Gestió integral
 • Impuls de la innovació
 • Informació de convocatòries
 • Assessorament jurídic
 • Fons Europeus NGEU

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Fecha última actualización: 02/06/2023