Estudios e investigación

Estudios e investigación
Identifiquem les tendències del sector i donem orientacions per afrontar els reptes de manera més informada.

Estudis

Realitzem informes tècnics i estudis per donar suport als objectius estratègics i sectorials del Pla de Treball dels Consells de Sector i Consells Tècnics Assessors de La Unió.

Amb l'objectiu de contribuir a la formació de coneixement especialitzat en les àrees de gestió i assistencials mitjançant estudis sectorials, el suport a la recerca i la formació especialitzada per a directius.

 

Comitè d'Ètica d'Investigació amb medicaments (CEIm)

Des del Comitè d'Ètica d'Investigació amb medicaments (CEIm) de la Fundació Unió fa més de tretze anys que tenim com a missió vetllar per la protecció dels drets, seguretat i benestar de les persones que participen en assajos clínics i altres projectes d'investigació que s'avaluen oferint garantia pública. Tot això ho fem des del convenciment que la recerca és una peça clau per a les organitzacions sanitàries i socials i per aquest motiu, actualment en formen part, més de 30 entitats, en el desenvolupament de l'activitat vinculada a la recerca. A més dels centres hospitalaris, pioners en el projecte, també s'hi han sumat equips d'atenció primària, sociosanitaris, centres de diagnòstic per la imatge i centres de salut mental. El CEIm està format per professionals experts que efectuen, de forma voluntària, una gran tasca per assolir els objectius marcats.

Secretaria tècnica recerca (CEIm): Vanessa Massó vanessamasso@uch.cat

 

Publicacions

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Fecha última actualización: 19/07/2024