L’H. U. MútuaTerrassa organitza la 5a edició de l’International Workshop on the Treatment of Hepatic and Lung Metastases of Colorectal Carcinoma

L’H. U. MútuaTerrassa organitza la 5a edició de l’International Workshop on the Treatment of Hepatic and Lung Metastases of Colorectal Carcinoma
Martes 10/11/2015

Terrassa, 10 de novembre de 2015 - Sota l'organització dels Serveis d'Oncologia i Hematologia, Cirurgia Toràcica i Cirurgia Hepato-Bilio-Pancreàtica de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT), els  propers 12 i 13  de  novembre se celebrarà el 5th International Workshop on the Treatment of Hepatic and Lung Metastases of Colorectal Carcinoma. En el transcurs d'aquest congrés es tractaran les aproximacions i actualitzacions més recents en el tractament de pacients amb càncer de còlon i recte afectats per metàstasis al fetge i al pulmó.

La inauguració del workshop serà el dijous 12 a les 10.45h a l'Hotel NH Barcelona Constanza i aplegarà a especialistes internacionals i nacionals amb un plantejament multidisciplinar (oncòlegs, cirurgians, radiòlegs,..) amb l'objectiu d'actualitzar els últims avenços en cada una d'aquestes especialitats.

Entre les novetats de l'edició d'enguany, destaquen les següents temàtiques: les possibilitats de realitzar un trasplantament hepàtic en determinades situacions especials, les particularitats i possibilitats de la biòpsia líquida, els límits extrems de la cirurgia hepàtica i pulmonar així com els mecanismes moleculars de resistència tumoral en els tractaments.

Pel que fa a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, el Dr. Lluis Cirera, cap del servei d'Oncologia i Hematologia, hi intervindrà en qualitat d'organitzador així com el Dr. Esteve Cugat i el Dr. Ramon Rami-Porta, dels serveis de Cirurgia i Cirurgia Toràcica respectivament. Tanmateix, també hi participarà la Dra. Marta Paraira, del servei de radiodiagnòstic, el Dr. Julen Fernández, del servei d'Oncologia i Hematologia i el Dr. Sergi Call, del servei de Cirurgia Toràcica. La celebració d'aquesta cinquena edició confirma l'interès de la comunitat oncològica en l'esmentat workshop i l'afluència prevista es situa entre els 200 i els 250 participants.


Per a més informació: http://www.oncology-bcn.com/web2015/

Per a més informació i entrevistes:
Anna Folch i Filella
Directora de Comunicació, RP i Protocol MútuaTerrassa
93 736 50 24
anna.folch@mutuaterrassa.es

 

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Fecha última actualización: 23/04/2024