PERSONAL MÈDIC ESPECIALISTA EN DIGESTOLOGIA. REF. 438

PERSONAL MÈDIC ESPECIALISTA EN DIGESTOLOGIA. REF. 438
Vigència de l'oferta: 17/04/2024 - 15/05/2024

Dades de l'entitat

Entitat: Consorci Sanitari de Terrassa
Centre de treball: Consorci Sanitari de Terrassa
Població: Terrassa

Perfil del lloc de treball

Lloc de treball: PERSONAL MÈDIC ESPECIALISTA EN DIGESTOLOGIA
Funcions i tasques principals:

El Consorci Sanitari de Terrassa (CST), entitat sanitària pública orientada a l’assistència integral a la ciutadania i pertanyent al Sistema Integral de Salut de Catalunya (SISCAT), que dona servei a la seva població de referència dels municipis de Terrassa, Rubí, Matadepera i Castellbisbal, fa pública aquesta oferta de treball per ocupar el lloc de treball esmentat.

En dependència de la Direcció Assistencial del Consorci Sanitari de Terrassa (CST), la persona que s’incorpori formarà part de l’equip del servei de Digestologia a l’Hospital Universitari de Terrassa.

Les funcions principals seran contribuir en les tasques assistencials que requereixi el Servei de Digestologia, com són consultes externes generals, hospitalització, endoscòpia digestiva.

Altres dades d'interès :

Competències professionals:

  • Empatia
  • Priorització
  • Planificació
  • Treball en equip i col·laboració.

Candidatures

Les persones interessades hauran de fer arribar a la Direcció de Humans i Gestió de Persones del CST per mitjà de correu electrònic tramès a l’adreça seleccio@cst.cat, indicant la Ref: MED 438 i el seu currículum vitae actualitzat, en el qual hi figuri per separat la informació relativa als següents apartats:

  • Dades personals (que incloguin adreça de correu electrònic i telèfon de contacte).
  • Mèrits acadèmics (separant formació reglada i formació complementària).
  • Mèrits professionals (activitat assistencial realitzada).
  • Mèrits científics i d’investigació (publicacions, comunicacions, treball de recerca, etc.)
  • A les persones candidates que siguin admeses se’ls podrà requerir en qualsevol moment de la convocatòria la presentació de documentació original o còpia autèntica.

Característiques de la convocatòria i sistema de selecció:

Poden presentar-se a aquesta convocatòria totes les persones candidates externes que acreditin les condicions establertes a l’apartat requisits d’aquesta convocatòria.

En la incorporació de la persona seleccionada si no supera el període de prova quedarà resolt el seu contracte laboral.

Una comissió de selecció integrada per responsables de les Direccions Assistencial, de l’Àmbit de Digestologia, i de Recursos Humans i Gestió de Persones, prèvia valoració dels mèrits de les persones candidates i prova psicotècnica, per completar la valoració de la seva idoneïtat per desenvolupar l’activitat d’especialista.

El sistema de selecció serà de lliure designació un cop valorats els currículums i realitzada, si escau, les proves competencials i l’entrevista complementària.

Condicions econòmiques i laborals

Perfil professional del candidat

Formació de base:
Llicenciatura o de grau universitari superior, de Medicina i Cirugia
Especialitat: Títol de l’especialitat via MIR
Formació complementària:

Experiència en ecoendoscòpia digestiva diagnòstica i terapèutica, colagiopancreatografia retrograda endoscòpica i patologia biliopancreàtica.

Idiomes:
Coneixement parlat i escrit de les dues llengües oficials a Catalunya
Altres requisits :
  • Tenir nacionalitat espanyola o la de qualsevol altra dels estats membres de la Unió Europea, o d’estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits a la Unió Europea i ratificats per l’Estat Espanyol, els sigui aplicable la lliure circulació de persones treballadores; en els termes que aquesta es troba definida en el Tractat constitutiu de la Unió Europea.
  • En el cas de persones ciutadanes de països diferents als que formen part de la Unió Europea, hauran d’aportar el permís de treball i residència d’acord amb la normativa vigent així com la resta d’autoritzacions específiques que li afectin segons el cas.
  • Compliment al que s’estableix legalment en matèria d’incompatibilitats en el cas que presti serveis en un altre lloc de treball públic o privat (Llei 21/1987, de 26 de novembre, d’incompatibilitats de Catalunya).
  • Inscripció al Col·legi Professional de Metges de Barcelona en el moment de la seva incorporació.

Dades de contacte

Persona de contacte: Fer arribar currículum vitae actualitzat per correu electrònic indicant la Ref: MED 438 amb la informació esmentada a l'apartat Candidatures
Correu electrònic: seleccio@cst.cat
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 29/04/2024