Vigència de l'oferta: 18/04/2024 - 18/05/2024
Dades de l'entitat
Entitat: Parc Sanitari Sant Joan de Déu
Centre de treball: Parc Sanitari Sant Joan de Déu
Perfil del lloc de treball
Lloc de treball: RESPONSABLE DE PRODUCCIÓ DE CUINA
Funcions i tasques principals:Parc Sanitari Sant Joan de Déu busca incorporar un/a professional amb coneixements i experiència a l’àmbit de cuines de producció.
La persona s’incorporarà a la Direcció d’Enginyeria i Serveis Generals a on es treballa amb equips multidisciplinaris per facilitar el canvi a una cultura de millora continua, eficiència en l’atenció i benestar del pacient i dels professionals.
Responsabilitats del lloc de treball:
- Planificació dels procediments operatius de la cuina i gestió del full de producció
- Elaboració dels menús juntament amb el responsable de compres i responsable de dietètica
- Gestió de les fitxes tècniques conjuntament amb el departament de dietètica
- Gestió i organització de l'equip humà sota la seva responsabilitat
- Gestió de les necessitats de matèria primera
- Gestió de costos i seguiment de pressupost
Condicions econòmiques i laborals
Jornada: Completa
Retribució bruta anual: Segons conveni SISCAT
Perfil professional del candidat
Formació de base:
Grau relacionat amb Ciències, Enginyeria Química, Cicle Superior Direcció de Cuina o estudis que capacitin per al lloc de treball
Ofimàtica: Coneixents ofimàtics
Experiència laboral: Requisits:
- Experiència mínima de tres anys com a responsable en cuines de producció
- Experiència en gestió i seguiment de pressupost
- Coneixements de la normativa APPCC
- Experiència en gestió d’equips
Es valorarà:
- Gestió d'inventaris, comandes i control d'estoc
- Experiència en l’àmbit sanitari
- Habilitats: organitzatives, adaptació, flexibilitat, comunicació, impacte i influència
Dades de contacte
Persona de contacte: Els/les interessats/des hauran d'enviar per correu electrònic currículum vitae i indicar la referència RESP. PRODUCCIO CUINA ABRIL 2024