6a Convocatòria de Casos de L'Observatori de la cooperació publicoprivada en les polítiques sanitàries i socials - UNIÓ - ESADE

6a Convocatòria de Casos de L'Observatori de la cooperació publicoprivada en les polítiques sanitàries i socials - UNIÓ - ESADE

esade

 

S'orienta a captar iniciatives de col·laboració publicoprivada sorgides durant la gestió de la COVID-19 que donen una resposta àgil a les necessitats sanitàries i socials en les següents dimensions:

  • Iniciatives que identifiquin l'aportació social de la col·laboració publicoprivada.
  • Iniciatives que identifiquin els factors tractors del rendiment social dels projectes de cooperació publicoprivada.
  • Projectes que posin de relleu la governança i el lideratge en la gestió de la innovació en aquests projectes.

Les experiències que es vulguin presentar per a participar en aquest projecte han de fer arribar els formularis de sol·licitud omplerts per correu electrònic a l'adreça: monica.reig@esade.edu. La data final de recepció de sol·licituds és el 30 d'octubre 2020.

 

Descarrega't la convocatòria

 

En el marc del desè aniversari de l'Observatori de la Cooperació Publicoprivada en les Polítiques Sanitàries i Socials del Programa PARTNERS d'ESADE i La Unió, s'ha presentat el decàleg  "La contribució social de la col·laboració publicoprivada en els serveis sanitaris i socials: deu propostes de millora" el 13 de juliol. Recupera la presentació.

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 01/12/2023