I Convocatòria de casos de l'Observatori UNIÓ-ESADE

I Convocatòria de casos de l'Observatori UNIÓ-ESADE
Firma conveni ESADE
El 2009, a iniciativa de La Unió, s'ha posat en marxa conjuntament amb ESADE l'Observatori de la Cooperació Públicoprivada en les Polítiques Sanitàries i Socials. L'Observatori, des de la plataforma ESADE, ens aporta rigor, metodologia, valor, objectivitat i, alhora, la plataforma de difusió necessària a la resta de sectors.
 

Així doncs, el 21 de gener de 2010 es va presentar a l'Esadefòrum l'Observatori així com els 3 casos seleccionats en la primera convocatòria de projectes. També es va presentar la publicació Relat núm 4. L'Observatori de la cooperació publicoprivada en política sanitària i social.

Així mateix es va fer pública la segona Convocatòria de projectes de l'Observatori de la Cooperació Públicoprivada en les Polítiques Sanitàries i Socials. El professor Francisco Longo, director de l'Institut de Governança i Direcció Pública d'ESADE, va fer una conferència que es va centrar en "Les contradiccions de la col·laboració públic-privada i els serveis públics".

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
IHF Member 2022Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 23/06/2022