III Edició dels Premis La Unió a la Innovació en Gestió - 2012

III Edició dels Premis La Unió a la Innovació en Gestió - 2012
Premis
L'Assemblea General d'Associats va acollir l'entrega de la tercera edició dels Premis a la Innovació en Gestió. Aquests guardons responen a la voluntat de La Unió de reconèixer i atorgar valor al treball de les organitzacions sanitàries i socials en aplicar innovacions a la gestió de les seves institucions, de destacar el valor que aporten en la gestió de les persones i de premiar les innovacions que es tradueixen i impacten positivament en resultats per als ciutadans. Joan Maria Ferrer, director d'assessorament, consultoria i serveis a l'associat de La Unió, va ser l'encarregat d'anunciar els premiats.

En la categoria d'Eficiència i Sostenibilitat, els guardonats van ser els següents projectes:

  • 1er. Premi: H. UNIVERSITARI MÚTUA TERRASSA, per "Circuit d'optimització de la hemoglobina preoperatòria". Va ser recollit pel Dr. Manuel Álvarez del Castillo, director mèdic i responsable del projecte, acompanyat per la presidenta de l'entitat, Teresa Gomis.
  • Finalista: GRUP SAGESSA, pel "Pla d'innovació de l'APS del Grup SAGESSA: Estratègies per incrementar el poder de resolució". El Dr. Lluís Colomés, director d'Atenció Primària de Salut del Grup Sagessa, va ser l'encarregat de recollir-lo.

En l'apartat de Gestió dels Professionals, es va premiar a:

  • 1er. Premi: SABADELL GENT GRAN, de la Corporació Sanitària Parc Taulí per "Implementació de bones pràctiques assistencials des de la perspectiva de l'ètica en el centre Sabadell Gent Gran". Sònia Mariscal, directora executiva, va rebre el guardó.
  • Finalista: CONSORCI SANITARI DEL GARRAF, pel "Projecte Mulla't, una eina per a la millora de la satisfacció dels professionals". Va recollir el premi Francesc Luque López, director econòmic financer.

En la modalitat de Gestió Assistencial de les Persones, els premis van ser per a:

  • 1er. Premi: SANITAS RESIDENCIAL, per "Unes residències lliures de subjeccions". Va ser recollit per Pedro Cano, director tècnic i d'organització.
  • Finalista: CONSORCI SANITARI ANOIA, pel "Projecte d'atenció integrada al pacient amb patologia de l'aparell locomotor, de l'Àrea Bàsica de Salut Igualada Nord". El director gerent de l'entitat, Ferran Garcia, va recollir el guardó.

 

Premiats Innovació i Gestió
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 28/05/2024