IX Edició dels Premis La Unió a la Innovació en Gestió - 2018

IX Edició dels Premis La Unió a la Innovació en Gestió - 2018
Premis La Unió a la Innovació en Gestió 2018
Per novè any consecutiu, La Unió ha fet lliurament dels Premis La Unió a la Innovació en Gestió. L'acte d'entrega dels guardons va tenir lloc el passat 13 de desembre, en el marc de la IX Jornada Associativa, i va estar presidit pel president de La Unió, Enric Mangas, i el secretari general de Vicepresidència del Govern i d'Economia i Hisenda, Albert Castellanos, qui van ser els encarregats d'entregar els diplomes als guanyadors.
 

L'edició d'enguany d'aquests premis ha comptat amb la participació de 36 projectes, entre els quals destaca el fet que s'han presentat treballs de col·laboració públic-privat entre associats col·laboradors de La Unió i entitats sanitàries, la qual cosa comporta una expertesa i una visió importants a l'hora de sumar sinèrgies en el sector i fomentar la col·laboració. A més, enguany, els Premis La Unió a la Innovació en Gestió han estat entregats en una nova categoria, que reconeix la innovació en l'acció de compromís social i que se suma a les tres ja existents: Eficiència i sostenibilitat, Gestió dels professionals i gestió assistencial, Aliances Estratègiques.

Els Premis La Unió a la Innovació en Gestió volen reconèixer i atorgar valor al treball de les organitzacions sanitàries i socials en aplicar innovacions a la gestió de les seves institucions, de destacar el valor que aporten en la gestió de les persones i de premiar les innovacions que es tradueixen i impacten positivament en resultats per als ciutadans. Així, els guanyadors de l'any 2018 han estat:

  • Innovació en Polítiques d'Eficiència en Recursos.
    •  Consorci Sanitari de l'Anoia, CAP Igualada Nord per 'Projecte de col·laboració entre un centre d'atenció primària i les òptiques de la ciutat per la realització de fons d'ull'.
  • Innovació en Gestió dels Professionals i Gestió Assistencial (Premi Ex Aequo).
    • Fundació Sanitària Mollet per 'Implantació de la gestió per valors i competències a la Fundació Sanitària Mollet'.
    • Fundació Assistencial de Mútua Terrassa F.P.C. per 'Campanyes de prevenció i detecció precoç de càncers freqüents adreçades a professionals de Mútua Terrassa'.
  • Innovació en Gestió d'Aliances Estratègiques.
    • Consorci Hospitalari de Vic i ISERN Medical Telecom per 'L'Hospital com a banc de proves de les empreses d'e-healt. Aliança estratègica pública- privada'.
  • Innovació en Acció de Compromís Social (Premi Ex Aequo).
    • Consorci Hospital Clínic de Barcelona/ Fundació Banc de Recursos per 'Col·laboració de l'Hospital Clínic de Barcelona i La Fundació Banc de Recursos en la reutilització de recursos materials'.
    • Fundació Institut Guttmann per 'La Política Institucional i la Gestió de la Responsabilitat Social Corporativa a l'Institut Guttmann'.
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 27/03/2024