I Edición de los Premios La Unió a la Innovación en Gestión - 2010

I Edición de los Premios La Unió a la Innovación en Gestión - 2010

L'Assemblea General d'Associats de La Unió, celebrada el 28 d'abril de 2011, va acollir l'entrega dels Premis La Unió a la Innovació en Gestió. Roser Fernández, secretària general del Departament de Salut, va lliurar els guardons als premiats, que van ser escollits per un jurat format per 11 persones entre les 23 experiències que s'havien presentat. En aquesta primera edició dels Premis La Unió, van resultar guanyadors els següents projectes:

  • La Fundació Puigvert - IUNA va rebre el guardó a la Innovació en Polítiques d'Eficiència i Sostenibilitat pel seu projecte "Codificació Automàtica: experiència en un hospital monogràfic", de José Antonio Muñoz, Cristina, Danès, Luisa López, Pau López i Martí Masferrer. El Grup SAGESSA va ser finalista en aquesta categoria amb l'experiència "Implantació d'un sistema de gestió ambiental a l'Hospital Comarcal Móra d'Ebre".

  • La Corporació Sanitària Parc Taulí va guanyar el premi a la Innovació en Gestió de les Persones amb l'experiència "Definició i implantació d'un model de valorització del coneixement per la millora de la salut i l'assistència", de Lluís Blanch, Glòria Palomar i Liliana Feghali. La Fundació Hospital Plató va ser finalista en aquesta categoria amb el projecte "La implantació de Minerva Gestió, una eina de gestió de qualitat i de comunicació".

  • El Consorci Sanitari Integral va ser premiat en la categoria d'Innovació en Gestió Assistencial a les Persones pel projecte "Lean Healthcare: qualitat i sostenibilitat", de Maria Rotllan i Santiago Nofuentes. Benito Menni CASM, centre de les Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor de Jesús, va ser finalista en aquest apartat per l'experiència "Programa de suport en salut mental a l'atenció primària".

Consorci Sanitari Integral
Consorci Sanitari Integral
Corporació Sanitària Parc Taulí
Corporació Sanitària Parc Taulí
Fundació Puigvert - IUNA
Fundació Puigvert - IUNA
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Fecha última actualización: 19/04/2024