II Edición de los Premios La Unió a la Innovación en Gestión - 2011

II Edición de los Premios La Unió a la Innovación en Gestión - 2011

L'Assemblea de desembre de 2011 va acollir l'entrega dels II Premis La Unió a la Innovació en Gestió. Joan Maria Ferrer, director d'Assessorament, Consultoria i Serveis a l'Associat de La Unió, va presentar aquesta segona edició dels Premis destacant que l'objetiu dels guardons és posar en valor les aportacions de tots els professionals que treballen a les entitats sanitàries i socials associades. Aquests premis pretenen contribuir a l'excel·lència i a la capacitat d'adaptació a nous entorns i paradigmes econòmics, assistencials, tecnològics i socials, i aportar prestigi al sector sanitari i d'atenció a la dependència com a estratègics per al creixement econòmic i social del país.

Boi Ruiz, conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, va lliurar els guardons als premiats, que van ser escollits per un jurat format per 11 experts entre les 12 experiències presentades.

En aquesta segona edició dels Premis La Unió, van resultar guanyadors:

  • Benito Menni CASM, de les Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor de Jesús, va rebre el guardó a la Innovació en Polítiques d'Eficiència i Sostenibilitat pel seu projecte “Innovació en la gestió de compres”, de Carles Vidiella i Joan Orrit. La Fundació Hospital de Mollet va ser finalista en aquesta categoria amb l'experiència “Eficiència i Sostenibilitat”.
  • ALTHAIA, Xarxa Assistencial de Manresa, va guanyar el premi a la Innovació en Gestió de les Persones amb l'experiència “ALTHADENT. Clínica dental privada: Col·laboració públic-privat en atenció primària” , de Marcel Prats, Jordi Garriga i Eva Martínez. GESCLINIC S.A. – CAP Les Corts va ser finalista en aquesta categoria amb el projecte “Nou model d'autogestió de professionals en atenció primària”.
  • SAR Fundació Privada va ser premiada en la categoria d'Innovació en Gestió Assistencial a les Persones pel projecte “SUPORTFAM: Formació, recolzament emocional i accés a les noves tecnologies per a familiars de persones ingressades en centres residencials de SARquavitae”, d'Icíar Ancizu i Mª Dulce Fontanals. GSS Santa María de Lleida va ser finalista en aquest apartat per l'experiència “Servei d'intervenció en Salut Mental i exclusió social. La metodologia de gestió de casos, treball interdisciplinari i interinstitucional” .
Fundació Hospital de Mollet
Fundació Hospital de Mollet
SAR Fundació Privada
SAR Fundació Privada
ALTHAIA, Xarxa Assistencial de Manresa
ALTHAIA, Xarxa Assistencial de Manresa
Benito Menni CASM
Benito Menni CASM
GESCLINIC S.A. – CAP Les Corts
GESCLINIC S.A. – CAP Les Corts
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Fecha última actualización: 19/04/2024