La Unió, internacional

accio internacional
La internacionalització és un objectiu estratègic de La Unió i, des de fa anys, l'entitat treballa en la línia de reforçar la dimensió internacional. En aquest sentit, l'associació empresarial desenvolupa diverses iniciatives: és membre de ple dret de la International Hospital Federation (IHF), intervé a congressos i actes internacionals, forma part de trobades de l'Organització Mundial de la Salut (OMS), acull visites d'experts d'altres països, etc. Totes aquestes iniciatives compten amb els associats de La Unió i hi integren la seva participació.
 

A continuació podeu consultar l'activitat que es duu a terme des de La Unió per potenciar la vessant internacional:

 

 

La Unió i la IHF comparteixen aprenentatges i experiències

virtual forum
call for duty
IHF-‘Beyond-Covid-19’-Task-Force_logo__standard
Learning from COVID-19,Transforming Health Services. 

Del 4 al 5 de novembre, aquest fòrum servirà de tret de sortida per al 44è Congrés Mundial d'Hospitals. Accedeix al programa i a la relació de speakers.

Grup de treball "Beyond COVID-19"

La Unió i els associats participen en el grup de treball "Beyond COVID-19"que elaborarà un informe i un estudi de bones pràctiques durant la pandèmia, que han servit per transformat els serveis sanitaris i, per tant, haurien de mantenir-se en el futur. Es publicarà a finals d'any i se centra en tres àrees temàtiques: Healthcare Delivery and Access; Supply, Logistics, and Infrastructure; and People.

Obre al món la teva resposta front la COVID-19 

Participa en la convocatòria de premis de la IHF "Beyond the call of duty for COVID-19" per reconèixer les accions i les respostes dels hospitals i els proveïdors de serveis de salut de tot el món que han actuat excel·lent en la resposta donada a la situació. 

Deadline: 5 d'octubre

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 22/09/2020