La Unió, internacional

Compartim el valor del sector salut per a la reindustrialització i la reconstrucció econòmica i social, i les oportunitats del 44è WHC a Barcelona

L'aposta per aquest sector marcarà la competitivitat diferencial dels països i obre nous mercats d'internacionalització a les empreses.

foment

 

Amb Foment

A la Webinar El sector Salut: Una oportunitat per a la reindustrialització i reconversió d'empreses impulsat per Foment del Treball, La Unió i la International Hospital Federation (IHF)de 16 de març va quedar palès que aquest sector marcarà la competitivitat diferencial dels països i serà un eix per créixer diferent.

Durant la sessió s'han compartit dades de la contribució econòmica del sector salut i de les seves potencialitats de futur com a sector tractor de la reconstrucció, reindustrialització i reconversió d'empreses, i de com la resposta a l'emergència de la COVID ha despertat el teixit empresarial local.

A la sessió s'ha presentat el 44è Congrés Mundial d'Hospitals (WHC) que es farà a Barcelona del 8 a l'11 de novembre del 2021, que organitzen la IHF i La Unió, i que és una gran oportunitat per compartir després de la pandèmia el coneixement, les experiències i els desenvolupaments innovadors que els hospitals i el conjunt d'organitzacions sanitàries i socials, estan liderant amb les empreses tecnològiques i de serveis. Una trobada en la que el sector empresarial del país també hi ha d'estar present.

Recupera la sessió.

Nota de premsa: El sector salut, clau en la reindustrialització i reconstrucció econòmica i social - La Unió (uch.cat)

 

 

cambra de comerç

 

Amb la Cambra de Comerç de Barcelona

Durant la sessió de 22 de març amb la Cambra de Barcelona, s'han compartit dades de la contribució econòmica del sector salut i de les seves potencialitats de futur com a sector tractor de la reconstrucció, reindustrialització i reconversió d'empreses, i de com la resposta a l'emergència de la COVID ha despertat el teixit empresarial local.

També s'ha presentat el 44è Congrés Mundial d'Hospitals (WHC) que es farà a Barcelona del 8 a l'11 de novembre del 2021, que organitzen la IHF i La Unió, i que és una gran oportunitat per compartir després de la pandèmia el coneixement, les experiències i els desenvolupaments innovadors que els hospitals i el conjunt d'organitzacions sanitàries i socials, estan liderant amb les empreses tecnològiques i de serveis. Una trobada en la que el sector empresarial del país també hi ha d'estar present.

El 16 de març hem compartit una trobada similar amb les empreses de Foment.

Recupera la sessió.

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 28/02/2024