La Unió, internacional

La importància de la internacionalització

    El Pla Estratègic 2016-2020 de La Unió incorpora, en la seva 3a línia, la intenció de centrar-se en potenciar les aliances i en reforçar la dimensió internacional. El propòsit d'aquesta línia estratègica és reforçar i enfortir la posició de La Unió per garantir la millora dels resultats de la seva acció. Les aliances s'han de plantejar perquè li aportin més dimensió, més força i, per tant, li confereixin més capacitat d'influència. Refermen la confiança i amplien i complementen les capacitats de La Unió, ja que també li permeten fer el que no podria portar a terme en solitari.

    Dins d'aquesta línia, s'inclouen tres objectius estratègics:

    • Establir nous acords de col·laboració i consolidar els existents amb totes les institucions de dins i de fora del sistema sanitari i social, que ajuden a reforçar aquesta posició estratègica de La Unió.
    • Aprofundir en la dimensió internacional de les relacions i els acords per afavorir l'intercanvi d'experiències.
    • Impulsar el rol de La Unió com a facilitador d'acords i aliances entre entitats associades i altres entitats, que puguin ser d'interès o convenients per a elles. 

    Per què és important la internacionalització?

    • Les propostes de canvi i millora del sistema sanitari del nostre país, i en conseqüència, de les entitats proveïdores que presten serveis en aquest marc concret, són coincidents amb les tendències que es donen a altres països, especialment a Europa.
    • Els condicionants i reptes que té el nostre sistema són compartits, semblant als dels altres països.
    • El coneixement compartit és un motor de canvi. I ho entenem en una doble vessant o direcció: podem ensenyar què fem, podem aprendre per millorar, podem ajudar als altres a millorar o canviar. El benefici, en últim terme, repercuteix en la millora de l'atenció a les persones, la nostra raó de ser.
    • Farem millor la nostra tasca si som capaços d'obrir la mirada a l'entorn, tan proper com més llunyà, per anticipar propostes, preveure riscos i promoure solucions més ajustades.
    • Els canvis en el nostre país tradueixen, a menor escala, aquest concepte d'internacionalització, entès, també, com una ampliació de les relacions amb els veïns més propers, que no podem deixar de tenir en compte a l'hora de desenvolupar les nostres activitats.
    La Unió
    València, 333 baixos
    08009 Barcelona (Barcelona)
    Tel 93 209 36 99
    uchuch.cat
    Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
    Data última actualització: 19/03/2024