La Unió, internacional

WHO Symposium on the future of digital health systems in the European Region 2019

WHO Symposium on the future of digital health systems in the European Region
La directora de Participació Associativa de La UnióAnna Riera, va representar la IHF al WHO Symposium on the future of digital health systems in the European Region, que es va celebrar del 6 al 8 de febrer, a Copenhagen (Dinamarca), impulsat per l'Organització Mundial de la Salut (OMS). Aquesta trobada, enmarcada dins les cinc àrees d'enfocament estratègic de la digitalització dels sistemes de salut, tenia com a objectiu desenvolupar prioritats per a l'acció de la salut pública per donar suport a l'adopció de la salut digital als Estats membres i per perfeccionar el desenvolupament d'una visió europea i un full de ruta per a la digitalització dels sistemes nacionals de salut. En aquesta sessió, Anna Riera va formar part de diversos grups de treball que van debatre sobre diferents aspectes de la digitalització dels sistemes de salut. 
 

Als documents adjunts, es pot consultar un informe resum de la sessió, així com ampliar la informació sobre el Symposium i conèixer el programa.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 05/06/2020