La Unió, internacional

La Unió renova el seu compromís amb la IHF 2018

IHF 2017 - Full member
La Unió ha renovat el seu acord de compromís amb la International Hospital Federation (IHF) i seguirà formant part d'aquesta entitat com a Full Member un any més. Aquesta organització és un important espai internacional d'intercanvi de coneixement i expertesa que treballa en favor de la sostenibilitat dels sistemes de salut. Aquesta plataforma també contribueix a donar visibilitat a experiències de gestió en l'àmbit de la salut i aposta per a la professionalització de la gestió sanitària com un element clau per a la millora dels sistemes de salut i l'atenció a les persones.
 

Com a Full Member, La Unió pot facilitar l'accés als diversos grups de treball que la IHF posa a disposició dels seus membres:

  • GRUPS D'INTERÈS ESPECIAL (SIGs) amb l'objectiu de facilitar l'intercanvi de coneixements i l'accés a les millors pràctiques internacionals, així com per proporcionar un escenari neutral per col·laborar. Aquests grups són de l'àmbit d'hospitals universitaris, executius de la salut, grup de compres i sector privat.
  • ARQUITECTURA HOSPITALÀRIA. La contenció de costos és un dels majors reptes per al sector sanitari; però la globalització, l'envelliment de la població, l'augment de les condicions cròniques múltiples, el desenvolupament de noves tecnologies, entre d'altres també estan desafiant el disseny dels hospitals "tradicionals".
  • IHF CEO CERCLE es tracta d'una xarxa professional principal d'executius de la salut d'alt nivell a tot el món. El Cercle CEO ofereix, en un entorn confidencial i de confiança, una plataforma per a l'intercanvi d'idees i l'oportunitat de compartir consells i preocupacions a través de la connexió amb els seus companys.
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 19/02/2020