La Unió, internacional

La Unió organitzarà el Congrés Mundial d’Hospitals el 2020

logo Congrés Mundial Hospitals 2020 International Hospital Federation IHF Barcelona

La Unió serà l'entitat local que organitzarà la 44a edició del Congrés Mundial d'Hospitals, impulsat per la International Hospital Federation (IHF), i que es desenvoluparà a Barcelona. L'esdeveniment, que compta amb el suport de les principals entitats governamentals i sanitàries de Catalunya, tindrà lloc del 3 al 5 de novembre del 2020. La trobada servirà per aprofundir en les necessitats de la població i els reptes del sector en un futur recent, entre els quals destaca la Transformational health management, un repte centrat en els pacients. Entenem per canvi transformacional en els sistemes sanitaris aquells canvis radicals que ens permeten donar resposta als nous reptes de futur del sector, des de la visió que la continuïtat no és possible i que és necessari preparar la transformació que representi un canvi efectiu. Aquest és un repte que ve impulsat per la necessitat de donar resposta als reptes que representa posar el pacient al centre del sistema i assolir resultats de salut que tenen valor per a les persones en aquests nous entorns. D'altra banda, la integració de l'atenció sanitària i social, en la qual Catalunya és un referent, ha despertat especialment l'interès dels organitzadors, així que aquest serà un altre dels temes clau que s'abordarà al congrés. L'acte servirà, així mateix, per donar a conèixer a nivell internacional com funciona i com està organitzat el sistema sanitari català.

Aquest esdeveniment suposarà una immillorable oportunitat per al sector sanitari i social i, en especial, per als membres associats a La Unió, per donar a conèixer els seus treballs i projectes a escala mundial. L'entitat escoltarà les idees i propostes que se li facin arribar i donarà suport a les iniciatives que ho requereixin. 

D'altra banda, el Congrés permetrà situar Barcelona com a referent en gestió sanitària. A nivell econòmic, fent un càlcul estimat del que comportarà la seva organització i de la despesa que realitzaran els 1.000 participants que es preveu que hi assisteixin, s'estima que els ingressos que aquest acte pot comportar per a la capital catalana superaran els tres milions d'euros. L'esdeveniment reunirà experts de tot el món en la gestió de l'atenció sanitària, directius d'hospitals i especialistes en polítiques d'aquest àmbit, tendències, solucions financeres, prestació de serveis, formació i tecnologia.

Presentació IHF Barcelona 2020 - Català

 

Presentación IHF Barcelona 2020 - Español

 

Presentation IHF Barcelona 2020 - English
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 18/06/2019