La Unió, internacional

La Unió, al 27è Congrés Europeu d’Associacions de Gerents d’Hospitals

La Unió serà present al 27è Congrés Europeu d'Associacions de Gerents d'Hospitals el qual tindrà lloc a Cascais, Portugal, els dies 26, 27 i 28 de setembre. El lema del Congrés d'aquest any és ‘Redefinint el paper dels hospitals – Innovant en la salut de la població' i servirà de latemotiv de tots els actes programats. L'objectiu d'aquest congrés és abordar i debatre temes relacionats amb la reorientació de la tasca dels hospitals en les societats actuals per afrontar els reptes que avui en dia ens ofereix el món desenvolupat. Així mateix, es tractaran qüestions vinculades amb el desenvolupament de sistemes centrats en les persones, en funció de les necessitats i la satisfacció d'aquestes; la identificació i implementació efectiva de models, solucions, metodologies i processos d'integració vertical i horitzontal de l'atenció, o la necessitat d'adoptar noves solucions de finançament i gestió que puguin garantir la sostenibilitat econòmica. 

Logo 27è Congrés EAHM
Els principals objectius del 27è Congrés EAHM  busquen que els legisladors, líders, pensadors, investigadors i gerents d'hospital explorin visions i accions actuals i futures. Tot això, per tal de poder abordar amb celeritat els desafiaments en la gestió de sistemes de salut de tota Europa. 

Anna Riera, directora de participació associativa de La Unió participarà en una taula sobre competències i elcompromís de les direccions de salut el dia 28 en representació de la International Hospital Federation.

L'esdeveniment està previst que reuneixi més de 500 gerents i directors d'hospitals d'alt nivell, entre ells La Unió, així com una àmplia gamma d'organitzacions d'atenció mèdica nacionals i regionals, i investigadors provinents de més de vint-i-cinc països europeus.

El programa del Congrés es pot consultar en el document adjunt.

 
21/06/18
EAHM Programa
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 05/06/2020