La Unió, internacional

Participació en el Fòrum d’Innovació en Salut de 2018 a Rio de Janeiro

Manel Jovells, director general de la Fundació Althaia i expresident de La Unió, al Fòrum d’Innovació en Salut de Rio de Janeiro.
Manel Jovells, director general de la Fundació Althaia i expresident de La Unió, va participar el passat 12 de novembre en la II Edició del Fòrum d'Innovació en Salut a Rio de Janeiro. Aquesta jornada anual, celebrada i organitzada pel Col·legi d'Executius Brasilers de la Salut (CBEx) al Museu do Amanha, enguany, va tenir com a tema principal "El diàleg a la salut: problemes, paradoxes i reptes". 
 

En la seva ponència, Manel Jovells va parlar sobre l'experiència en gestió sanitària de la salut a Catalunya. La seva intervenció va ser en el marc d'un esdeveniment, que va citar a especialistes locals i internacionals per compartir les tendències, els conceptes i els coneixements que actualment contribueixen a la transformació i modernització del sector sanitari. Aquesta segona edició va servir per col·locar cara a cara a més de 300 especialistes locals i internacionals, per debatre i presentar les idees i experiències d'alt impacte en el sistema nacional de salut.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 05/06/2020