La Unió, internacional

Geneva Health Forum 2016

Geneva Health Forum 2016, Anna Riera
Anna Riera, directora de Participació Associativa de La Unió, va copresidir una de les sessions del Geneva Health Forum 2016. Concretament, la sessió, que va estar presidida per Anna Riera i Shu-Ti Chiou, directora general de l'Administració de Promoció de la Salut de Taiwan, es va centrar en l'enfortiment de la col·laboració entre la salut pública i la cura de la salut, i va tenir lloc el 21 d'abril de 2016. A l'acte es van donar a conèixer exemples d'innovació als sistemes de salut per afrontar la promoció de la salut, l'envelliment actiu i el respecte mediambiental. A la sessió també hi van intervenir Ana Leetz, directora executiva de Health Care WIthout Harm Europe, i Ming Chia Hsieh, vice-superintendent del Yuanlin Christian Hospital.
 

Així mateix, la directora de participació associativa de La Unió va pronunciar un discurs sobre les millors pràctiques de la International Hospital Federation (IHF) pel que fa a la col·laboració entre la salut pública i l'atenció sanitària. Aquesta sessió va estar organitzada per l'Administració de Promoció de la Salut i l'IHF. 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 05/06/2020