La Unió, internacional

La Unió ha participat al New York Hospital Executive Study Tour 2016

New York Hospital Executive Study Tour
Anna Riera, directora de Participació Associativa de La Unió, va participar al New York Hospital Executive Study Tour, organitzat per la secció d'educació de la International Hospital Federation (IHF Education), en col·laboració amb el Health Investment & Financing, de Nova York. L'study tour, que va tenir lloc del 27 de juny a l'1 de juliol de 2016, va donar als participants l'oportunitat d'aprendre a partir dels reptes i solucions implantades al sector hospitalari dels Estats Units, que poden ser d'aplicació en la transformació de l'atenció sanitària del segle XXI.
 

La trobada va incloure reunions de petits grups amb líders, gestors i clínics dels hospitals i del sector sanitari de la ciutat de Nova York, així com visites a diverses institucions en les quals treballen.

Després d'assistir-hi, Anna Riera ha elaborat un document resum sobre el sector hospitalari dels Estats Units, així com sobre els aprenentatges obtinguts amb la participació a les diverses sessions que integraven l'study tour. Podeu descarregar el document per ampliar la informació:

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 17/05/2024