Completa el següent formulari i les seves dades passaran a formar de la Borsa de treball de La Unió.

El seu currículum estarà a disposició de les més de 100 entitats associades a La Unió. 

De conformitat amb la legislació sobre protecció de dades informem que les dades d'aquest formulari passaran a formar part d'un fitxer titularitat de La Unió, la finalitat del qual és posar a disposició de les entitats associades els Currículums Vitae de les persones que voluntàriament s'inscriguin.

A aquestes dades hi accediran, de manera restringida mitjançant contrasenya, els departaments de recursos humans de les entitats associades, no tractant-se en cap cas de dades que siguin accessibles a qualsevol visitant de la web.

Ref. DE1971

Grup professional GP1b. Assistencial. Altres llicenciatures assistencials
Categoria professional Logopeda
Anys d'experiència 1
Idiomes Català, Castellà, Anglès
Descripció
Soc Neurologopeda, vaig estudiar el grau de logopedia a la UAB i després vaig realitzar el máster de Neurologopedia a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona, a l'escola de Patologia del llenguatge. Vaig fer un any de practiques i tinc experiencia en pacients amb afàsia, disfagia, malalties neurodegeneratives. Durant el proper curs realitzaré un altre máster de Disfagies orofarínges al mateix lloc.

Ref. DE1970

Grup professional GP2b. Assistencial. Altres diplomatures assistencials
Categoria professional Treball Social
Anys d'experiència 6
Idiomes Català, Castellà
Descripció
He centrat els meus estudis i la meva experiencia laboral en l'àmbit sanitari i social. començant per CFGM de Socio Sanitat, realitzant les pràctiques en l'àmbot Recidencial, seguint per CFGS de Integració Social també treballant en l'àmbit residencial. Finalment m'he Graduat en Treball Social realitzant les pràctiques i fent investigació en l'àmbit de la salut (Atenció primària i Salut Mental).

Ref. DE1969

Grup professional GP3. Assistencial. Titulació CFGM i CFGS
Categoria professional Auxiliar Enfermeria
Anys d'experiència 0
Idiomes Català, Castellà, Anglès
Descripció
Soy Técnica en Cuidados Auxiliares de Enfermería, hice las prácticas en el Hospital de San Juan de Dios (Barcelona), en la unidad de pediatría ,estado trabajando en una residencia .He echo el grado superior de Diagnostico por imagen y medicina nuclear.El año que viene voy estudiar grado superior de documentación sanitaria.

Ref. DE1968

Grup professional GP1b. Assistencial. Altres llicenciatures assistencials
Categoria professional Logopeda
Anys d'experiència 2
Idiomes Català, Castellà, Anglès
Descripció
- Logopeda amb experiència sanitària i escolar

Ref. DE1967

Grup professional GP1a. Assistencial. Llicenciatura en medicina
Categoria professional Psiquiatra Infanto Juvenil
Anys d'experiència 4
Idiomes Castellà, Anglès
Descripció
Soy psiquiatra Infanto Juvenil, actualmente trabajando en CSMIJ a jornada completa formación en Terapia Familiar. Acostumbrada a trabajar en equipos multidisciplinares. Intensión de traslado a Barcelona por motivos personales.

Ref. DE1966

Grup professional GP4. No assistencial. Titulació universitària superior
Categoria professional Graduat en Relacions Laborals
Anys d'experiència 6
Idiomes Català, Castellà
Descripció
Tinc experiencia com administrativa, secretaria i recepcionista. Les meves ultims treballs estan relacionats amb el tracte en la gent. sòc una persona organitzada, metodica, empatica i amb molta capacitat de treball en equip i cara al públic

Ref. DE1951

Grup professional GP3. Assistencial. Titulació CFGM i CFGS
Categoria professional Técnica en Anatomía Patológica
Anys d'experiència 0
Idiomes Català, Castellà, Anglès
Descripció
He cursat el batxillerat científic i a l'actualitat estic finalitzant el segon curs d'anatomía patológica i citodiagnóstic, havent fet les práctiques del 03/04/2018 al 17/10/2018 com a tècnica de laboratori d'anatomía patológica al laboratori Screeninglab. A més he assistit a 2 autopsies, una médico-legal a Citutat de la Justícia i una clínica, a l'hospital de St. Pau.


22 curriculums trobats  <  1  2 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 23/09/2019