Completi el següent formulari i les seves dades passaran a formar de la Borsa de treball de La Unió.

El seu currículum estarà a disposició de les més de 100 entitats associades a La Unió. 

De conformitat amb la legislació sobre protecció de dades informem que les dades d'aquest formulari passaran a formar part d'un fitxer titularitat de La Unió, la finalitat del qual és posar a disposició de les entitats associades els Currículums Vitae de les persones que voluntàriament s'inscriguin.

A aquestes dades hi accediran, de manera restringida mitjançant contrasenya, els departaments de recursos humans de les entitats associades, no tractant-se en cap cas de dades que siguin accessibles a qualsevol visitant de la web.

 

Crida de professionals sanitaris per als nous espais hospitalaris. El sistema de salut de Catalunya necessita tots els professionals sanitaris, també farmacèutics, que es vulguin oferir  per cobrir els espais hospitalaris temporals que estem obrint.

 

Ref. DE2804

Grup professional GP6. No assistencial d'oficis i administratius FP
Categoria professional Organització, gestió i administració
Anys d'experiència 15
Idiomes Català, Castellà
Altres idiomes Italià
Descripció
Estic buscant un lloc de treball dins els serveis sanitaris que s'adecui al meu perfil de gestió, organització i administració o en acompanyament al dol i final de vida. Sóc una persona que està en formació constant, m'agrada aprendre, m'adapto amb facilitat i em motiven els reptes.

Ref. DE2803

Grup professional GP3. Assistencial. Titulació CFGM i CFGS
Categoria professional documentació sanitaria
Anys d'experiència 3
Idiomes Català, Castellà
Altres idiomes árab, bereber
Descripció
Els envio, adjunt, el meu currículum perquè el tinguin en compte en cas que necessitin una professional administratiu. Com podeu comprovar al meu currículum, tinc formació com administració sanitària, a més, experiència en aquest àmbit. Considero que puc contribuir molt positivament en els objectius de centre i col·laborar amb molta motivació en el vostre projecte . Moltes gracies

Ref. DE2802

Grup professional GP3. Assistencial. Titulació CFGM i CFGS
Categoria professional Técnico curas auxiliars de enfermeria
Anys d'experiència 9
Idiomes Català, Castellà
Altres idiomes España
Descripció
He treballat a diferents institucions i a domicili a serveis socials. Actualment a la atur. Fa temps que no treballo a sanitat però voldria ja que és el que més m'agrada.

Ref. DE2801

Grup professional GP3. Assistencial. Titulació CFGM i CFGS
Categoria professional CFGM Técnico de farmacia y parafarmacia
Anys d'experiència 0
Idiomes Castellà
Descripció
Actualmente trabajo en un sector nada que ver con el ciclo que saqué. Tampoco pude optar a realizar practicas ( debido al Covid). Tengo muchas ganas de poder tener la oportunidad de trabajar (aunque sea en prácticas). Soy una persona constante, ordenada, y a la que le gusta el trabajo en equipo.


64 curriculums trobats  <  1  2  3  4  5 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
IHF Member 2022Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 23/06/2022