Completi el següent formulari i les seves dades passaran a formar de la Borsa de treball de La Unió.

El seu currículum estarà a disposició de les més de 100 entitats associades a La Unió. 

De conformitat amb la legislació sobre protecció de dades informem que les dades d'aquest formulari passaran a formar part d'un fitxer titularitat de La Unió, la finalitat del qual és posar a disposició de les entitats associades els Currículums Vitae de les persones que voluntàriament s'inscriguin.

A aquestes dades hi accediran, de manera restringida mitjançant contrasenya, els departaments de recursos humans de les entitats associades, no tractant-se en cap cas de dades que siguin accessibles a qualsevol visitant de la web.

 

Crida de professionals sanitaris per als nous espais hospitalaris. El sistema de salut de Catalunya necessita tots els professionals sanitaris, també farmacèutics, que es vulguin oferir  per cobrir els espais hospitalaris temporals que estem obrint.

 

Ref. DE2832

Grup professional GP4. No assistencial. Titulació universitària superior
Categoria professional PSICOLOGO
Anys d'experiència 1
Idiomes Català, Castellà, Anglès
Descripció
Soy Psicólogo colegiado con mención en psicología de la salud, evaluación y tratamiento psicológico. Actualmente estudiando MPGS. Tengo gran capacidad de aprendizaje, motivación y ganas de crecer profesionalmente. Me encanta la psicología y estoy formación constante. Me gusta ser de ayuda allí donde vaya. Me considero muy responsable con mi trabajo, organizado y constante.


76 curriculums trobats  <  1  2  3  4  5  6 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
IHF Member 2022Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 09/08/2022