Completi el següent formulari i les seves dades passaran a formar de la Borsa de treball de La Unió.

El seu currículum estarà a disposició de les més de 100 entitats associades a La Unió. 

De conformitat amb la legislació sobre protecció de dades informem que les dades d'aquest formulari passaran a formar part d'un fitxer titularitat de La Unió, la finalitat del qual és posar a disposició de les entitats associades els Currículums Vitae de les persones que voluntàriament s'inscriguin.

A aquestes dades hi accediran, de manera restringida mitjançant contrasenya, els departaments de recursos humans de les entitats associades, no tractant-se en cap cas de dades que siguin accessibles a qualsevol visitant de la web.

 

Crida de professionals sanitaris per als nous espais hospitalaris. El sistema de salut de Catalunya necessita tots els professionals sanitaris, també farmacèutics, que es vulguin oferir  per cobrir els espais hospitalaris temporals que estem obrint.

 

Ref. DE3119

Grup professional GP3. Assistencial. Titulació CFGM i CFGS
Categoria professional AUXILIAR D'INFERMERIA
Anys d'experiència 2
Idiomes Català, Castellà
Altres idiomes ARAB
Descripció
Em poso en contacte amb vostès per tal de fer-los arribar el meu currículum i mostrar-los el meu interès en col·laborar en la vostra entitat com tècnica en cures auxiliars d'infermeria, ja que conec la gran tasca que desenvolupeu en una branca que m’apassiona com la de l'àmbit sanitari. Tinc la experiència que vaig adquirir treballant en diferents llocs que consten al meu currículum.

Ref. DE3118

Grup professional GP2b. Assistencial. Altres diplomatures assistencials
Categoria professional Graduada universitaria
Anys d'experiència 2
Idiomes Català, Castellà, Anglès
Descripció
Graduada en Criminología amb Màster en Ètica. Actualment sóc estudiant de Psicología a distància, puc treballar amb total disponibilitat. Tinc experiència treballant amb pacients de salut mental. També com a gestora d'urgències mèdiques en telemedicina. Busco un treball sanitari on ajudar i aprendre. Sóc empàtica,resolutiva i responsable.

Ref. DE3117

Grup professional GP3. Assistencial. Titulació CFGM i CFGS
Categoria professional Tècnic en Farmàcia
Anys d'experiència 15
Idiomes Català, Castellà
Altres idiomes Francés i Anglès (Nivell mig)
Descripció
Necessitat de treball al ser aturat de llarga durada. Extensa experiència dins de les tasques d'un Servei de Farmàcia d'hospital, residències i centres sociosanitaris. Moltes ganes de tornar al món laboral de forma immediata. Agraït. Nota: Per a més informació de forma detallada adjunto el meu C. V.

Ref. DE3116

Grup professional GP1a. Assistencial. Llicenciatura en medicina
Categoria professional Metge
Anys d'experiència 25
Idiomes Català, Castellà, Francès
Descripció
Soc Metge de Familia des de l'any 1998 i actualment porto 11 anys dedicada a la gestió. 3 anys com a Directora d'una ABS de l' ICS amb 5 centres d'AP ( Metropolitana Nord) Posteriorment 3 anys com a directora del Servei d'atenció primària del vallès Oriental ( MN) 5 anys com a Directiora Assistencial a la Fundació Sanitària de Mollet. He cursat en aquests anys dos màsters de gestió sanitària


64 curriculums trobats  <  1  2  3  4  5 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 07/06/2023