L'exposició 'Un model de tots per a l’atenció sanitària i social per a tothom' de La Unió, Millor Idea 2017

L'exposició 'Un model de tots per a l’atenció sanitària i social per a tothom' de La Unió, Millor Idea 2017
Dijous 09/11/2017
Premis Mejores Ideas 2017, Diario Médico
L'exposició 'Un model de tots per a l'atenció sanitària i social per a tothom', que es pot veure des del passat 26 d'octubre a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, ha estat reconeguda en la categoria de Gestió dels premis Mejores Ideas 2017, uns guardons que entrega cada any la publicació Diario Médico. L'entrega de premis va tenir lloc el passat 13 de novembre, al Teatre Nacional de Catalunya, al llarg d'una cerimonia que va comptar amb 400 assistents i diverses personalitats del sector sanitari. 
 

Impulsada per La Unió, l'exposició ofereix una visió històrica de les institucions que integren l'actual sistema sanitari català i dona especial protagonisme als centres associats de l'entitat. De manera molt visual, la mostra destaca els resultats assistencials i de funcionament assolits fins ara i fa referència a joves, adults i gent gran amb l'objectiu de fer-los partíceps d'un model que coneixen i senten com a propi. 

Els continguts de l'exposició es poden veure al web www.uch.cat/expo

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 18/09/2018