Newsletter 113a Assemblea General Ordinària de La Unió

Newsletter 113a Assemblea General Ordinària de La Unió
Diumenge 02/07/2017

La newsletter de la 113a Assemblea General Ordinària que La Unió va celebrar el passat 27 d'abril ja està disponible. En ell, es fa un recull de la informació més destacada de l'acte, que va començar amb la intervenció del president, Enric Mangas, qui va fer referència, en clau interna, a l'Informe Repensant el Model d'atenció a les persones amb dependència, fet per La Unió, la internacionalització de l'entitat, l'exposició 'Un model de tots per a l'atenció sanitària i social per a tothom'. En clau sectorial, va tractar l'increment del pressupost en salut mental, l'increment de tarifes 2017 i la necessitat de comptar amb un escenari econòmic plurianual, així com la transposició de la directiva europea que afecta la concertació i contractació dels serveis públics d'atenció a les persones. Aquests temes van ser ampliats posteriorment, en el discurs que el president va realitzar a la cloenda de la sessió, en presència de David Elvira, director del CatSalut.

Per la seva part, la directora general de La Unió, Helena Ris, va presentar la memòria d'activitats de l'exercici 2016 i va demanar a Josep Fusté, director d'Anàlisi Econòmica, Estudis i Prospectiva de La Unió, que expliqués l'informe de la gestió economicofinancera. A més, a la sessió, els vocals-presidents dels consells de sector i el coordinador del Fòrum d'Associats Col·laboradors de La Unió van destacar l'activitat més rellevant que s'ha desenvolupat al llarg de 2016.

L'assemblea, que es va celebrar a la nova seu de La Unió, va congregar els associats, així com diverses personalitats del sector salut i social. 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 21/09/2018