Completa el següent formulari i les seves dades passaran a formar de la Borsa de treball de La Unió.

El seu currículum estarà a disposició de les més de 100 entitats associades a La Unió. 

De conformitat amb la legislació sobre protecció de dades informem que les dades d'aquest formulari passaran a formar part d'un fitxer titularitat de La Unió, la finalitat del qual és posar a disposició de les entitats associades els Currículums Vitae de les persones que voluntàriament s'inscriguin.

A aquestes dades hi accediran, de manera restringida mitjançant contrasenya, els departaments de recursos humans de les entitats associades, no tractant-se en cap cas de dades que siguin accessibles a qualsevol visitant de la web.

Ref. DE1508

Grup professional GP2a. Assistencial. Diplomatura en Infermeria
Categoria professional INFERMERA
Anys d'experiència 6
Idiomes Català, Castellà
Descripció
Vaig començar a endinsar-me en el món sanitari treballant en el laboratori d'analisi clinics de l'Hospital de Manresa. Allà vaig descobrir la vocacionalitat en l'infermeria i vaig decidir dedicar-me a ella. Passant per diverses unitats : medicina interna, pal·liatius, trauma.. finalment estic ubicada en el deprtament d'urgencies d'althaia. Estaria interessada en formar part el vostre equip.

Ref. DE1507

Grup professional GP1b. Assistencial. Altres llicenciatures assistencials
Categoria professional Psicologia clínica
Anys d'experiència 1
Idiomes Català, Castellà, Anglès
Descripció
Em dic Mònica, sóc psicòloga especialitzada en clínica infanto-juvenil i m'interessa especialment el TEA i els TC. Em considero una persona inquieta i motivada a seguir aprenent i formant-me per tal de poder crèixer a nivell personal i professional.

Ref. DE1506

Grup professional GP2a. Assistencial. Diplomatura en Infermeria
Categoria professional Infermera
Anys d'experiència 1
Idiomes Català, Castellà, Anglès
Altres idiomes Italià
Descripció
Currículum basat sobretot en les pràctiques clíniques i en la experiencia de 3 mesos treballant com a infermera de comunitària. Molt interessada en treballar i amb disponibilitat total i immediata

Ref. DE1505

Grup professional GP4. No assistencial. Titulació universitària superior
Categoria professional administrativo
Anys d'experiència 10
Idiomes Català, Castellà, Anglès, Francès
Descripció
Busco trabajo administrativo relacionado con el ámbito sanitario. Suplencias en H. Clinic de Barcelona Centro Atención al Viajero Internacional (SAVI), Servicio Medicina Tropical y Preventiva y Hospital Día Infecciones. Formación Sant Joan de Déu (Admisiones, Intervenciones Quirúrgicas, SIFCO, 2017)


64 curriculums trobats  <  1  2  3  4  5 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
IHF 2017 - Full memberCreu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 23/11/2017