Sessió Tècnica: Construir un Netflix Sanitari Propi amb tecnologia POC

Sessió Tècnica: Construir un Netflix Sanitari Propi amb tecnologia POC
Divendres
27
set
Hora:
de 10:00h a 12:00h
Lloc: MAPA

Sala d’Actes de La Unió (c. València, 333, baixos, 08009 Barcelona)

Preu:
Gratuït, prèvia inscripció.
Afegeix al teu calendari:
Outlook/iCalCalendari de google
Pertanyo a l'Entitat associada a La Unió:
Pertanyo a l'Associat Col·laborador de La Unió:
No pertanyo a cap entitat associada

La Humanització i la Comunicació són dues de les 8 àrees d'acció prioritàries del projecte +FUTUR impulsat des de La Unió. Incorporem l'experiència dels pacients en les decisions compartides i la comunicació, per contribuir a donar una resposta i impulsar les accions de transformació que permetin als professionals i als pacients crear un espai on poder interaccionar.

El Fòrum d'Associats Col·laboradors de La Unió organitza aquesta sessió, amb la col·laboració de DIGIMEVO i el Consorci d'Atenció Primària de Salut Barcelona Esquerra.

DIGIMEVO és una startup fundada a Silicon Valley i amb seu a Barcelona, especialitzada en tecnologia POC (Power Over Coaxial o PoC) mèdica. “Eduquem als pacients i aconseguim una comunicació unilateral efectiva a través de la tecnologia i de continguts audiovisuals”

Volem donar a conèixer com la tecnologia POC transforma la experiència dels pacients i transforma la comunicació mèdica. Mostrarem un cas on s'il·lustri com utilitzant la tecnologia POC empoderem la salut dels pacients amb informació mèdica contrastada en els moments de major impacte

Aquesta sessió va dirigida a gerents, direccions assistencials, infermeria, comunicació, i tots aquells professionals que directa o indirectament participen dels processos de compra de les entitats.

 

PROGRAMA:

 

10.00 – 10.15      Presentació de la sessió

  • Roser Fernández, directora general de La Unió

 

10.15 – 11.45      Presentació DIGIMEVO

  • Xavier Lleixa, Chief Technology Officer de Digimevo

 

      Experiència CAPSBE

  • Míriam Guerrero, Community Manager de l'Àrea d'Avaluació i Projectes del Consorci d'Atenció Primària de Salut Barcelona Esquerra (CAPSBE)

 Torn obert debat i preguntes

 

11.45 – 12.00          Cloenda

 

Amb la col·laboració de:           

Logo Digimevo
                                   
CAPSBE

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 13/07/2020