Conferència 'L'impacte laboral de la Indústria 4.0'

Conferència 'L'impacte laboral de la Indústria 4.0'
Diumenge 16/09/2018

 

El Fòrum d'Associats Col·laboradors de La Unió celebrarà, el proper 4 d'octubre, la conferència 'L'impacte laboral de la Indústria 4.0', que anirà a càrrec de Joan Miquel Hernández, Cap de l'Àrea de Desenvolupament Empresarial de la Direcció General d'Indústria i responsable de l'Observatori del Pacte Nacional per a la Indústria.

En l'actual entorn mundial, Catalunya té un potencial considerable per al desplegament de la Indústria 4.0 atès que és un país industrial, amb un sector TIC capaç d'acompanyar el conjunt de la indústria en el procés de transformació digital. Concretament, a Catalunya hi ha 365 empreses que ofereixen tecnologies directament lligades a la Indústria 4.0 (control i automatització, robòtica, impressió 3D, intel·ligència, dades i connectivitat, consultoria i serveis professionals) i que facturen conjuntament més de 1.200 milions d'euros (ACCIÓ, 2017). D'altra banda, el sector salut és un sector estratègic amb un pes determinant en un nou model d'economia productiva i social basat en el coneixement, la innovació i la internacionalització. És per això que La Unió vol compartir aquesta anàlisi global i l'impacte i oportunitats del desplegament de la transformació digital en el sector salut.

Així, la trobada es dirigeix, especialment, a empreses de serveis i indústries de la salut i a les organitzacions sanitàries i socials que aposten per la innovació. 

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/11/2018