El compromís professional per a la transformació de les organitzacions centra la IX Jornada Associativa de La Unió

El compromís professional per a la transformació de les organitzacions centra la IX Jornada Associativa de La Unió
Diumenge 16/12/2018
Jornada Associativa desembre 2018, Roser Fernández, Constantí Serrallonga
 Uns 140 assistents van participar a la IX Jornada Associativa de La Unió, que es va centrar en el 'Compromís professional per a la transformació de les organitzacions. Actuem X Avançar-nos' i que es va celebrar el 13 de desembre. L'acte va incloure una conferència del director de Fira Barcelona, Constantí Serrallonga. La cloenda va ser presidida per Albert Castellanos, secretari general de Vicepresidència i Economia i Hisenda. Durant la jornada, també ens va acompanyar Adrià Comella, director del CatSalut. Podeu accedir a tots els vídeos de la sessió i a la presentació de la conferència inaugural, en els quals es recullen les intervencions més destacades de l'acte, a la newsletter de la Jornada Associativa
 

La directora general de La Unió, Roser Fernández, va explicar que, d'acord amb el Projecte +FUTUR,  una de claus per a l'èxit dels processos de canvi que cal desenvolupar és el compromís amb els professionals. L'objectiu de la Jornada Associativa era debatre sobre com, des de les organitzacions, s'adeqüen els canvis de gestió i el model de relació professional, comptant amb i escoltant el professional. 

Tot seguit, Constantí Serrallonga des de la seva experiència com a gerent d'hospital però després com a conseller delegat de TM, gerent de l'Ajuntament de Barcelona i ara director general de Fira de Barcelona va compartir amb nosaltres el valor dels professionals com  principal actiu de les organitzacions i com el model de gestió que despleguem contribueix a captar el talent entès com la suma de coneixement, actituds i valors. 

Taula Rodona_IX Jornada Associativa
A continuació, a partir del vídeo "La veu dels professionals", que recull l'opinió de diversos professionals assistencials, es va celebrar una taula rodona sobre 'compromís i transformació', la qual va comptar amb la participació de Jaume Benavent, gerent de CAPSBE (Consorci d'Atenció Primària de Salut Barcelona Esquerra); Maria Emilia Gil, adjunta a la Direcció General i directora corporativa de Docència, Recerca i Innovació de Mútua Terrassa; Marco Inzitari, director d'Atenció Intermèdia, Recerca i Docència del Parc Sanitari Pere Virgili; Sonia Mariscal, directora executiva de Sabadell Gent Gran Centre de Serveis del Parc Taulí; i Lluís San, director de Salut Mental del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
 
Enric Mangas, Albert Castellanos_IX Jornada Associativa
L'acte va acabar amb l'entrega dels Premis La Unió a la Innovació en Gestió. Per finalitzar, Enric Mangas, president de La Unió, i Albert Castellanos, secretari general de Vicepresidència i Economia i Hisenda, van cloure la sessió. En el seu discurs, el president de La Unió va fer un repàs a l'activitat i la missió de l'entitat, posant especialment en valor la diversitat d'entitats que integra i la transversalitat del teixit organitzatiu. Per la seva part, Albert Castellanos va agrair la tasca feta per La Unió, així com el compromís amb el Govern i el sector salut i social.


L'acte, que va ser conduït i presentat per la periodista Cristina Puig, va acabar amb un dinar institucional.

Jornada Associativa desembre 2018
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 18/06/2019