El Projecte +Futur de La Unió, reconegut amb els premis Mejores Ideas

El Projecte +Futur de La Unió, reconegut amb els premis Mejores Ideas
Divendres 30/11/2018
Mejores Ideas Diario Médico
Mejores Ideas Diario Médico
El Projecte +Futur, impulsat per La Unió, ha estat guardonat amb un dels premis Las mejores ideas 2018, que otorga anualment Diario Médico. Aquest treball ha estat reconegut dins la categoria 'Salut i Tecnologia' i s'ha valorat la capacitat mostrada per d'avançar-se a les necessitats del futur del sector sanitari, que tenen com a eixos clau a transformació digital, la humanització i el canvi del modelo d'atenció.
 

El Projecte +Futur és fruit del treball que han realitzat de manera col·lectiva les entitats associades a La Unió i els diferents agents del sector durant un any i mig amb l'objectiu d'impulsar accions en l'àmbit sanitari i social que permetin a les organitzacions i els professionals avançar-se a les necessitats de futur i millorar, així, l'atenció a les persones. D'aquí Actuar x Avançar-se. El treball realitzat fins ara en el marc d'aquest projecte ha permès identificar les tendències que afectaran la provisió i l'organització dels serveis sanitaris i socials en els propers cinc anys, definir els àmbits de transformació necessaris per respondre a aquestes tendències, així com apuntar els canvis que han de dur a terme les entitats i els seus professionals per adaptar-se als nous escenaris.

Els premis Las mejores ideas 2018 també han reconegut els projectes realitzats per dues entitats associades a La Unió: SJD Pediatric Cancer Center Barcelona (Sant Joan de Déu), dins la categoria 'Sanitat/Gestió', i Técnica para revertir la menopausia precoz (Hospital Clínic), en 'Medicina'.

La informació sobre aquests premis es pot ampliar al següent enllaç.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 12/04/2024