Els mitjans de comunicació recullen el nomenament de Roser Fernández com a nova directora general de La Unió

Els mitjans de comunicació recullen el nomenament de Roser Fernández com a nova directora general de La Unió
Dijous 01/03/2018

Diversos mitjans de comunicació han publicat el nomenament de Roser Fernández com a nova directora general de La Unió, que es va fer oficial el passat 22 de febrer en el transcurs de la reunió de la Junta Directiva de l'Entitat. Roser Fernández, fins ara gerent de la Fundació Institut Guttmann, substituirà en el càrrec a Helena Ris, qui després d'ocupar-lo durant 7 anys, es jubilarà aquest mes de març.

Roser Fernández és llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona i titulada amb el Postgrau d'Economia de la Salut i el Postgrau d'Economia del Sector Públic, de la Universitat de Barcelona.

En el document adjunt, es troba el recull de premsa de la notícia. Per ampliar la informació d'aquest nomenament, podeu consultar la nota de premsa i la newsletter especial en la qual s'informa del canvi que es produeix al front de La Unió. També s'hi inclouen dues entrevistes, una a Roser Fernández i, l'altra, a Helena Ris.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 18/12/2018