Respon.cat entrevista a Roser Fernández

Respon.cat entrevista a Roser Fernández
Diumenge 14/10/2018

Amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, Respon.cat, l'organisme empresarial de referència en Responsabilitat Social Empresarial (RSE) a Catalunya, va publicar una entrevista amb la directora general de La Unió, Roser Fernández, en la qual va parlar sobre la relació de la salut mental a la comunitat i a la feina. En aquest sentit, assegura que "una societat de progrés hauria de respondre amb alternatives socials per lluitar contra l'exclusió social, l'estigmatització i la discriminació a través de polítiques efectives".

D'altra banda, explica que, per a La Unió, la salut mental és un àmbit en el qual és important posar en valor la promoció i la prevenció com a elements per incrementar el benestar de les persones i, també, per incrementar el compromís, tal com es va poder comprovar al llarg de la V Jornada de Salut Mental “Promoció i prevenció en salut mental” de La Unió, celebrada el passat 24 de maig. En el seu transcurs, es van poder conèixer diverses experiències que responen a aquesta necessitat. 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/02/2020