La Fundació Althaia promou l'abordatge integral de les al·lèrgies

La Fundació Althaia promou l'abordatge integral de les al·lèrgies
Diumenge 03/02/2019

La Fundació Althaia, entitat associada a La Unió, potencia el treball en xarxa entre l'atenció primària i l'especialitzada per fer un abordatge integral de les al·lèrgies, segons es va desprendre de les III Jornades d'Al·lèrgia per a Atenció Primària celebrades el passat 25 de gener. L'acte, que va comptar amb l'assistència d'una vuitantena de professionals d'atenció primària de les comarques del Bages, Berguedà, Solsonès, Moianès i Cerdanya, va servir per posar sobre la taula les últimes novetats en al·lèrgia, actualitzar coneixements i intercanviar experiències. 

En referència a l'atenció pediàtrica, es va posar especial èmfasi en les al·lèrgies alimentàries, així com en identificar si un dolor abdominal pot ser causat per una al·lèrgia. A més, es va parlar sobre l'asma i la rinitis al·lèrgiques, dues patologies respiratòries molt freqüents que poden afectar pacients de totes les edats.

A la nota de premsa adjunta es pot ampliar la informació.

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 25/02/2020